Newsroom

Newsroom

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε να βγει νικήτρια. Και το γιορτάζει.

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

«Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» γράφει η Κατερίνα Βρανά καθώς διανύει μια εβδομάδα γιορτής, μετά τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, αφήνοντάς της κάποιες αναπηρίες.

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο του 2017, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, η Κατερίνα Βρανά αρρώστησε βαριά και παραλίγο να πεθάνει. Στο νοσοκομείο δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση, με αποτέλεσμα να παλέψει μέχρι και με τη σηψαιμία για να σωθεί. Έκτοτε, αντιμετωπίζει δυσκολίες με την ισορροπία, την κίνηση, την όραση και την ομιλία της.

“Σχεδόν πέθανα” ονόμασε έπειτα τις παραστάσεις της, αφότου επέστρεψε στο “σανίδι”, οι οποίες έκαναν απανωτά sold out.

»Το καλό είναι ότι δεν πονούσα πολύ σε όλη αυτή την περιπέτεια. Μπορώ να σου πω ότι βρήκα τη Μαλαισία πολύ χαλαρωτική εμπειρία…».

Με αυτή την αφορμή, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, μία από τότε, το νοσοκομείο στη Μαλαισία, και μια από τώρα, όπου ποζάρει στο πάρτι της, σε κάποια ταράτσα, με ένα μπαλόνι με το νούμερο επτά, και γράφει: «Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάω, ρε γαμώτο!».

Δείτε τις αναρτήσεις της Κατερίνας Βρανά:

Γιορτάζει επτά χρόνια επιβίωσης με μια νέα ανάρτηση:

«Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέϊσιον γενεθλίων και επιβίωσης. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας.
Σας αγαπάω ρε γαμώτο!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana)

Και στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή της, η αγαπημένη stand up comedian ποζάρει κρατώντας ένα μπαλόνι με τον αριθμό 7 και γράφει:

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Παρακαλώ δείξτε υπομονή μέχρι να απαντήσω σε όλους σας. Νομίζω θα το έχω καταφέρει σε κανα δύο χρόνια.
15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου.
23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην Εορταστική Εβδομάδα Επιβίωσης και Γενεθλίων! Γιορτάζω μία που γεννήθηκα και μία που δεν πέθανα! 7 Χρόνια Αναγέννησης, μπίτσεζ!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana)

Όπως είχε πει σε συνέντευξή της στο Marie Claire, αστειευόμενη ακόμα και με αυτή την τόσο δύσκολη εμπειρία, που ξεκίνησε από ένα μικρόβιο και κατέληξε να τη ρίξει σε κώμα:

«Τα μαλλιά αντέξανε. Το στήθος επίσης με εντυπωσίασε, παρέμεινε στητό, παρόλο που φούσκωνα και ξεφούσκωνα. Ίσως επειδή ήμουν συνέχεια ξαπλωμένη και δεν ένιωθαν το κάλεσμα της βαρύτητας. Το άλλο που συνέβη λόγω ξάπλας τόσο καιρό είναι ότι χαλάρωσε η σπονδυλική μου στήλη κι έτσι πήρα ενάμιση πόντο [σ.σ.: μία από τις πολλές φορές που θα κάνουμε high five με την Κατερίνα στη διάρκεια αυτής της συνέντευξης]. Γαμάτο; Κι επειδή δεν περπατάω, είναι ακόμη χαλαρή. Λες να ψηλώσω κι άλλο; Ακόμη ένας λόγος για να μην περπατήσω! Έχω πολλά κατά του περπατήματος. (γέλια) Κατά τα άλλα, επηρεάστηκαν τα πάντα. Για παράδειγμα, η ακοή μου μπορεί να μη χάθηκε, όμως εξαιτίας των προβλημάτων στην όραση οξύνθηκε αρκετά. Ακούω τα πάντα σε ένταση. Ίσως και να δίνω μεγαλύτερη σημασία. Δύο χρόνια μετά την όλη δοκιμασία του νοσοκομείου, τα παίξανε δύο δόντια μου από τις διασωληνώσεις. Όταν έσπασε το πρώτο, είπα “μαλάκα, τίποτε άλλο;”, και μετά ακολούθησε και δεύτερο, οπότε δεν ρωτάω ποτέ αν έχει κι άλλο, γιατί πάντα μπορεί να σου συμβεί κάτι ακόμη χειρότερο. Θα έλεγα ότι το μαλλί και το χιούμορ έμειναν αλώβητα, μη σου πω ότι το χιούμορ καλυτέρευσε κιόλας.

»Το καλό είναι ότι δεν πονούσα πολύ σε όλη αυτή την περιπέτεια. Μπορώ να σου πω ότι βρήκα τη Μαλαισία πολύ χαλαρωτική εμπειρία…».

Ειδήσεις σήμερα:

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις μετά από 4.000 αγωγές – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Τσαγκλή: «Πήρα μια δύσκολη απόφαση» – Το βίντεο που εξηγεί γιατί κατεβαίνει υποψήφια

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…