Newsroom

Newsroom

Κατάθεση Σούκουρη για δωροδοκία την Δευτέρα

Τελικά ως ύποπτος για δωροδοκία καλείται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο Γιώργος Σούκουρης,…

soukouris

Τελικά ως ύποπτος για δωροδοκία καλείται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που δωροδόκησε βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Μάλιστα, κατά την κατάθεσή του  ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατέθεσε βίντεο ως απόδειξη από το οποίο φέρεται να προκύπτει μία  «βαθύτερη σχέση» του Γ.Σούκουρη με τη ΝΔ από αυτή που ισχυρίζονται εμπλεκόμενοι στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες. Η κ. Ξουλίδου έχει υποστηρίξει στις καταγγελίες της ότι ο Γ. Σούκουρης της πρότεινε  2 με  3 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ έχει προσκομίσει στον Εισαγγελέα και μηνύματα μέσω facebook. 

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει καταγγείλει πως ο Γιώργος Σούκουρης σε επικοινωνία που είχε μαζί της, της είπε πως ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έχει ήδη χρηματιστεί. Με αφορμή αυτή την αναφορά, ο κ. Μελάς έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ. Σούκουρη και κατά παντός υπευθύνου. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη