Newsroom

Newsroom

Κατάθεση φωτιά χρυσαυγίτη μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου

«Καίει» η κατάθεση του χρυσαυγίτη Γιάννη Άγγου, μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου φυλάσσεται. Το μέλος της Χρυσής Αυγής φέρεται…

«Καίει» η κατάθεση του χρυσαυγίτη Γιάννη Άγγου, μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου φυλάσσεται. Το μέλος της Χρυσής Αυγής φέρεται να έχει δώσει πληροφορίες για το ρόλο των Ταγμάτων Ασφαλείας της Χρυσής Αυγής αλλά και όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όπως αναφέρει το vima.gr, ο Γιάννης Αγγος «ανοίγει το στόμα του» και καίει τους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς.

Μάλιστα φέρεται να περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε και πως κινήθηκε η κινητοποίηση στην καφετέρια Κοράλι, το βράδυ της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

«Έγινε κινητοποίηση» θα αναφέρει σύμφωνα με έγκυρες πηγές, «για να υπάρξει σύγκρουση… Όχι όμως για να καταλήξει όλο αυτό σε δολοφονία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στον Γιώργο Ρουπακιά φαίνεται ότι επιρρίπτει ο Ι. Άγγος την εκ προθέσεως δολοφονία, όπως επίσης και το κίνητρο της ανθρωποκτονίας.

Η απολογία αυτή είναι ίσως από τις πιο σημαντικές, αφού γίνεται από κατηγορούμενο και όχι από προστατευόμενο μάρτυρα. Ο συγκεκριμένος ήταν επί τρεις ώρες την Τρίτη στους ανακριτές κκ. Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα.

Σήμερα αναμένεται να υποβάλλει αίτηση για άρση της προσωρινής κράτησής του.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως