Newsroom

Newsroom

Κατασχέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα "shisha" στα ελληνικά χρονικά

Σχεδόν 12 κιλά (11 κιλά και 892 γραμμάρια) της ναρκωτικής ουσίας «shisha» (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που…

narkotika

Σχεδόν 12 κιλά (11 κιλά και 892 γραμμάρια) της ναρκωτικής ουσίας «shisha» (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που βρισκόταν στην κατοχή δύο 35χρονων Ρουμάνων οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα «shisha» που έχει κατασχεθεί στη χώρα μας, ενώ επιβεβαιώνεται η ανάμειξη κι αφρικανικών εγκληματικών οργανώσεων. Αναζητείται, άλλωστε, αφρικανός για λογαριασμό του οποίου είχε οργανωθεί η μεταφορά.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τους δράστες να κατέχουν, επιμελώς κρυμμένη στα εσωτερικά τοιχώματα τριών αποσκευών που μετέφεραν, την επίμαχη ποσότητα «shisha» και τους συνέλαβαν. Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 400 δολάρια και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι δύο Ρουμάνοι έφτασαν στη χώρα μας από το Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, όπου είχαν παραλάβει τα ναρκωτικά με πτήση μέσω της πόλης Ντόχα του Κατάρ.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…