Newsroom

Newsroom

Καταρρέουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Την κατρακύλα έχουν πάρει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης…

Την κατρακύλα έχουν πάρει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης να πραγματοποίησε η εταιρία VPRC και δημοσιεύεται στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα «rizopoulospost.com». Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 25 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2013.

Συγκεκριμένα η ΧΑ συγκεντρώνει το 8,5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ σε δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιήσει η ίδια εταιρεία τον περασμένο Ιούλιο, τη Χρυσή Αυγή είχε επιλέξει τότε το 14,5% των ερωτηθέντων.

Την ίδια ώρα στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με μισή μονάδα έναντι της ΝΔ, ενώ αυξημένα είναι τα ποσοστά της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Αναλυτικά, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή) τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

ΝΔ: 29% (28% τον Ιούλιο)
ΣΥΡΙΖΑ: 29,5% (28,5% τον Ιούλιο)
ΠΑΣΟΚ: 7% (7% τον Ιούλιο)
ΑΝΕΛ: 6% (5,5% τον Ιούλιο)
Χρυσή Αυγή: 8,5% (14,5% τον Ιούλιο)
ΔΗΜΑΡ: 4% (2,5% τον Ιούλιο)
ΚΚΕ: 7,5% (7,5%)

Αλλο Κόμμα επιλέγει το 8,5% (6,5%) των ερωτηθέντων.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 37% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,7%. «Άλλο Κόμμα» απάντησε το 2,1% και «Κανένα» το 15,5% των ερωτηθέντων. Εντυπωσιακό είναι ότι το 23,6% των ερωτηθέντων επιλέγει την απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ».

Στο ερώτημα «Διατυπώνεται η άποψη μετά τα τελευταία γεγονότα ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση. Εσείς προσωπικά συμφωνείτε η διαφωνείτε με την άποψη αυτή;

Θα λέγατε ότι…», «συμφωνώ απόλυτα» απαντάει το 54% των ερωτηθέντων
«Μάλλον συμφωνώ» το 14%,
«Διαφωνώ απόλυτα» το 8%,
«Μάλλον διαφωνώ» το 8%.
«Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ» το 16%

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου