Newsroom

Newsroom

Καταγγελία της ΑΕΚ κατά ΟΑΣΑ

Σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ αναμένεται να προβεί η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς οδηγός κατέστρεψε με το λεωφορείο τα ειδικά κολωνάκια που βρίσκονται έξω από το γήπεδο "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena".

oasa

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της Τετάρτης (04/01) και συγκεκριμένα, στις 16.19, το λεωφορείο του ΟΑΣΑ, γκρεμίζοντας τα ειδικά τοποθετημένα κολωνάκια του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, έκανε αναστροφή πορείας αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκάλεσε αλλά και -πολύ περισσότερο- την ασφάλεια του κόσμου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Στον χώρο της πλατείας του αετού μας, μπροστά στην Αγιά Σοφιά ΟΠΑΠ Αρένα, σήμερα στις 4.19′ το απόγευμα, το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε τη διαδρομή Αγ. Ανάργυροι – Αγ. Παρασκευή (με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΡ-9028), γκρεμίζοντας τα ειδικά τοποθετημένα κολωνακια του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, έκανε αναστροφή πορείας αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκάλεσε αλλά και -πολύ περισσότερο- την ασφάλεια του κόσμου, που στον συγκεκριμένο προστατευόμενο χώρο συνηθίζει να κάνει αμέριμνος τον περίπατο του, αφήνοντας και ελεύθερα τα παιδιά να τρέχουν, να κάνουν ποδήλατο και να απολαμβάνουν τον υπέροχο χώρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ για το απαράδεκτο γεγονός, που -περαν των προαναφερόμενων – συνιστά και κατάφωρη, επικίνδυνη, παραβίαση του Κ.Ο.Κ.».

Η «Ένωση», μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικό video από το περιστατικό:

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…