Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης από γνωστό παίκτη ριάλιτι: «Τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω» (video)

«Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ» - Σοκάρει η καταγγελία της 16χρονης 

cover
NewsRoom 19/01/2022 | 12:36

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 16χρονης κοπέλας που καταγγέλλει παίκτη γνωστού ριάλιτι, που είναι στον αέρα αυτή την περίοδο, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η 16χρονη κοπέλα έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του άνδρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ μέρος της κατάθεσής της στους αστυνομικούς φέρνει στο φως η εκπομπή Το Πρωινό.

Όπως υποστήριξε η 16χρονη: «Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

«Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ. Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο».

«Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι»