Newsroom

Newsroom

Καταγγελία αντιδημάρχου Μεγάρων: Λένε ανακρίβειες – Επιχειρούν μόνο 4 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα

«Γράφουν από την Πολιτική Προστασία ότι επιχειρούν 17 εναέρια μέσα! Έλεος! Που τα βρήκαν; Λένε αστειότητες!» κατήγγειλε στο aixminews.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Μεγαρέων, Σπύρος Κορώσης

5307701

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Μεγαρέων, Σπύρος Κορώσης, κατήγγειλε στο aixminews.gr ότι στο πύρινο μέτωπο που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή του Αλεποχωρίου δεν επιχείρησαν 17 εναέρια μέσα, όπως ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία, αλλά τέσσερα αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

«Γράφουν από την Πολιτική Προστασία ότι επιχειρούν 17 εναέρια μέσα! Έλεος! Που τα βρήκαν; Λένε αστειότητες! Η αλήθεια είναι ότι επιχειρούν ΜΟΝΟ 4 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ και 2 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ταυτόχρονα. Υπάρχουν πολλές επίγειες δυνάμεις, πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες, αστυνομικοί, η πολιτική προστασία του Δήμου και της Περιφέρειας με σκαφτικά και υδροφόρες αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν. Μόνο με εναέρια μέσα μπορεί να δοθεί λύση.

Ας στείλουν και άλλα αφού θα ακολουθήσουν δύσκολες ώρες. Οι φλόγες έχουν καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα τους. Ευελπιστώ να πέσει η ένταση των ανέμων, ώστε η φωτιά να μην πάρει διαστάσεις και να μην φτάσει κοντά στα Μέγαρα και ελπίζω – απεύχομαι να μην θρηνήσουμε θύματα. Υπομονή και κουράγιο σε όλους όσους δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο μέτωπο της φωτιάς», κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο κ. Κορώσης.

Πηγή: aixminews.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη