Ειδικότερα, ο άσος του Παναθηναϊκού καταδικάστηκε για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή για ατύχημα που είχε στις 13 Νοεμβρίου 2011, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία για εγκατάλειψη τροχαίου.
Ο Καλάθης έδωσε το “παρών” στο Πλημμελειοδικείο μαζί με τη σύντροφό του, παρότι τα θύματα δεν εμφανίστηκαν, αφού είναι κάτοικοι Νορβηγίας, πλέον.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την παραπάνω ποινή στον αρχηγό του “τριφυλλιού”, η οποία έγινε αποδεκτή, όμως δεν θα επηρεάσει καθόλου τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eurohoops.net, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν πλήρως ενημερωμένη για το συμβάν. Εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο ασφαλείας, Μιχάλη Γεωργαντή.
Ο Καλάθης πρόκειται να ασκήσει το δικαίωμά του και να καταθέσει έφεση τη Δευτέρα (27/11). Η δικηγόρος του αθλητή ανέφερε στην ακροαματική διαδικασία ότι πρόκειται για “όλως ελαφρά σωματική βλάβη” και ζήτησε από το δικαστήριο τη μετατροπής της κατηγορίας. Ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια