Κασσελάκης: Το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει

«Ποια είναι η αλλαγή που επιθυμείτε; Είναι ο Γιώργος Αυτιάς ή αυτή η αξιοκρατία που βλέπετε;», τόνισε ο Στ. Κασσελάκης.

kass parousiasi

Θέλουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ μία καλύτερη ζωή και την θέλουμε τώρα, γιατί η ζωή μας δεν μπορεί να περιμένει τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην τελευταία παρουσίαση υποψήφιων της περιφέρειας Αττικής στις προκριματικές εκλογές του κόμματος για τις ευρωεκλογές, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

«Υπάρχει ένα ρεύμα έξω στην κοινωνία, το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει μέρα με τη μέρα και απέναντι σε αυτό, θα δείτε ότι αυτή η μεγάλη συγκέντρωση θα μεγαλώσει και θα γίνει μέσα σε δύο μήνες λαοθάλασσα. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί αυτού. Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα, εκεί είναι η θέση μας, στην κυβερνώσα πατριωτική σύγχρονη αριστερά που λύνει τα προβλήματα του κόσμου και δεν φοβάται να πάει κόντρα στους μηχανισμούς των συμφερόντων» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Αυτή η διαδικασία που βλέπετε σήμερα, προχθές, αντιπροχθές, σε όλη την επικράτεια και με τους απόδημους που είχαμε μία διαδικτυακή συγκέντρωση είναι μία καινοτομία, μία γιορτή της δημοκρατίας. Την Κυριακή και τα μέλη και όλοι εσάς που είστε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι προοδευτικοί πολίτες της Ελλάδας μπορείτε να συμμετάσχετε και να καταρτίσετε ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο θα είστε υπερήφανοι και υπερήφανες. Και αυτό το ψηφοδέλτιο βασίζεται σε εσάς, τους υποψηφίους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στου υποψηφίους, σημείωσε ότι «εδώ αρχίζει το μονοπάτι της ενασχόλησης με τα κοινά και θα είναι ένα μακρύ μονοπάτι για όλες και όλους σας. Πολλά συγχαρητήρια εκ των προτέρων».

Στη συνέχεια έστειλε το μήνυμα ότι ο ίδιος είναι διάφανος, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Το ξέρω ότι οι άλλοι έχουν πρόβλημα μαζί μου διότι η προπαγάνδα Γκρίνμπεργκ για να πετύχει, θέλει έναν προβλέψιμο αντίπαλο. Και εγώ δεν είμαι προβλέψιμος. Και όσο με περιμένουν στην γωνία, τόσο θα τους βγαίνω από αλλού. Χθες άνοιξα το σπίτι μου στην τηλεοπτική κάμερα, σήμερα έβαλα τα πληρωμένα πιστόλια τους ότι κάνω επίδειξη πλούτου. Δεν έχω κανένα λόγο να φλεξάρω το πώς ζω. Απέναντι σε έναν πρωθυπουργό που γιορτάζει την απόκτηση του 42ου ακινήτου χωρίς κανείς να ξέρει πώς φτιάχνεται μία αμύθητη περιουσία με τον μισθό του βουλευτή, νιώθω ότι έχω υποχρέωση να γνωρίζει ο κόσμος το πώς ζω, πού ζω και με ποιον ζω. Όλα στη διαφάνεια.

Μπορεί κάποιοι να πουν “ναι ρε Στέφανε, ξέρω ότι έχεις χρήματα, δεν το έκρυψες ποτέ, τι νόημα έχει να το βλέπουν άνθρωποι που δεν έχουν πώς να βγάλουν τον μήνα”. Και έχετε απόλυτο δίκιο αλλά όπως σας έχω υποσχεθεί, θα είμαι διάφανος σε όλα, να δείτε το σπίτι μου, πώς ζω ακόμα και αν αυτό κάνει ζημιά στο προφίλ μου. Η διαφάνεια δεν είναι μέρος του προφίλ μου, η διαφάνεια είναι η ζωή μου.  41 ακίνητα, αδήλωτοι Βολταίροι, offshore εταιρείες, πλαστά πόθεν έσχες και μία αποτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα για τον κύριο Μητσοτάκη με ζημίες στις επενδύσεις και στον εργοδότη του. Για να περάσει 1,5  μήνας αεργίας πριν να γίνει βουλευτής. Αυτή είναι η αξιοκρατία της ΝΔ. Εμείς έχουμε άλλη αξιοκρατία και την βλέπετε πίσω μου. Εμείς είμαστε η άλλη οπτική της διαφάνειας. Αυτός είμαι, όλα δουλεμένα, όλα δηλωμένα και όλα φορολογημένα με την αυστηρή νομοθεσία της Αμερικής».

Και συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζοντας: «Όταν σας λέω δεν με κρατάει κανείς, θέλω να βλέπετε στην πράξη γιατί κανείς δεν με κρατάει. Ζω σε ένα διάφανο σπίτι που φαίνονται όλα και ο πρωθυπουργός ζει σε έναν γυάλινο πύργο αποκομμένος από όλα. Αυτό είναι το Μαξίμου σήμερα, ένας γυάλινος πύργος που κάποιος μέσα διατάζει μοντάζ, μπάζωμα, κρύβει τι περιείχε η εμπορική αμαξοστοιχία, ενώ ξέρει, κάποιος που διατάζει υποκλοπές, αλλά αυτός ο κάποιος ποτέ δεν είναι ο πρωθυπουργός, κάποιος άλλος βάζει το χέρι του, το φάντασμα του Μαξίμου μάλλον. Και ρωτάω, τελικά αφού ο κύριος Μητσοτάκης δεν ξέρει τίποτα, ελέγχει κάτι από όλα αυτά που γίνονται στη χώρα; Δεν μπορεί να δει τίποτα απ’ όλα όσα ταλανίζουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα; Το μόνο που μπορεί να δει τις τιμές που πετάνε. Ελαιόλαδο +116%, αρνί +66%, τυριά +42%, φρούτα +40%, δημητριακά +39%, ζάχαρη +37%, καύσιμα +34%, μοσχάρι, αυγά, γάλα +33%, ψωμί +32%. Είμαστε η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε πληθωρισμό τροφίμων και μάλλον η πρώτη στο τέλος του μήνα. Οι Έλληνες δεύτεροι φτωχότεροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη Βουλγαρία. Αυτό δεν το λέμε εμείς, τα λένε τα επίσημα στοιχεία της Eurostat. Το κατ

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

βιασμος 2

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

«Η δικαιοσύνη έδωσε μια ομόφωνη και πολύχρονη καταδίκη σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πράγμα που μας…

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Άνθρωπο της ΝΔ έδειξε ο Θεοδωρόπουλος – Εκτεθειμένο το Μαξίμου

misel

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Άνθρωπο της ΝΔ έδειξε ο Θεοδωρόπουλος – Εκτεθειμένο το Μαξίμου

Σημειώνεται, ότι το στέλεχος που υπέδειξε ο Θεοδωρόπουλος, διαφοροποιείται από τις αρχικές διαρροές του Μεγάρου…