Κασσελάκης: Τι απάντησε στη χυδαία δήλωση Μπέου – Πρώτη αντίδραση για τα αποτελέσματα των εκλογών (video)

Δηλώσεις για τα όσα απαράδεκτα είπε ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης

profile player 960x540 5

Τις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος τόνισε ότι η χώρα δείχνει ότι έχει ανάγκη μια μεγάλη προοδευτική παράταξη.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι μπορεί να είχαμε αυτά τα αποτελέσματα, αλλά σε συγκεκριμένους δήμους όπως σε αυτόν της Θεσσαλονίκης οι προοδευτικές παρατάξεις τα πήγαν πολύ καλά, αλλά και για τις απώλειες που είχαν όσοι «μπλε» υποψήφιοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν όπως παλιότερα.

Επίσης τόνισε ότι στον β’ γύρο στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον κ. Δούκα και ότι πρέπει όλοι μαζί να είναι στον αγώνα κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη.

Αργότερα αναφέρθηκε στο ότι το κόμμα του δεν είχε βγει στην κοινωνία και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και σε αυτές τις εκλογές, ενώ δεσμεύθηκε ότι από εδώ και πέρα ο ίδιος προσωπικά θα το κάνει πράξη.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις αθλιότητες του Αχιλλέα Μπέου και δείχνοντας πολιτικό πολιτισμό και πάνω απ’ όλα επίπεδο κάλεσε τη δικαιοσύνη να ασχοληθεί με τις χυδαιότητες του δημάρχου του Βόλου.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος πήρε όσκαρ αθλιότητας:

Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο Αχιλλέας Μπέος εκλέγεται ξανά δήμαρχος στον καθημαγμένο Βόλο. Μάλιστα ο Μπέος φαίνεται πως θα σημειώσει ευρεία νίκη με ποσοστό που θα ξεπερνά το 55%.

Πριν λίγη ώρα ο Μπέος έκανε τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στο κοινό που του χάρισε αυτόν τον «θρίαμβο»,  μετατρέποντας το διάγγελμα του σε ένα εμετικό παραλήρημα σεξισμού, ομοφοβίας, κοινώς… ατόφιας ακροδεξιάς ρητορικής.

Προμετωπίδα αυτού του ντροπιαστικού διαγγέλματος ήταν η επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.  Μάλιστα οι δηλώσεις Μπέου μεταδόθηκαν ζωντανά σε όλη την επικράτεια.

«Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη ο οποιος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω 2 αγόρια, δηλαδή τι θέλεις να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλλουν ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες;», ήταν το σχόλιο του Μπέου για τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το τι οικογένεια θέλει.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.