Κασσελάκης: Στο πλευρό του Χάρη Δούκα – «Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία…»

«Διαβάστε την ανάρτηση του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα και θα καταλάβετε τους λόγους»

κασσελακης δουκας

Σάλος έχει ξεσπάσει από το πρωί στον Δήμο Αθηναίων, μετά την αποκάλυψη του Χάρη Δούκα ότι εν μία νυκτί η κυβέρνηση με απόφαση της πέταξε τον ίδιο εκτός της δημοτικής εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» δίνοντας τον έλεγχο στην ίδια!

Στο πλευρό του νέου δημάρχου Αθηνών στέκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος με ανάρτηση του στο Twitter (X) αναφέρει ότι όταν η οικογένεια χάνει την εξουσία γίνεται καθεστώς, ενώ επισήμανε ότι η νέα δημοτική αρχή είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρούσε σε διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα του κ. Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο.

Πιο αναλυτικά ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε

«Όσο ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν της οικογένειας, κατείχε τη θέση του Προέδρου της δημοτικής εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.». Τώρα που δεν είναι, ο Κ.Μητσοτάκης τον πετάει έξω με τροπολογία της τελευταίας στιγμής! Διαβάστε την ανάρτηση του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα και θα καταλάβετε τους λόγους.

Η νέα δημοτική αρχή είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρούσε σε διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα του κ. Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο της Πανεπιστημίου και για άλλους «περιπάτους» με οσμή σκανδάλου. Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας: Γίνεται καθεστώς. Ιδίως αν πρόκειται να καλύψει εκλεκτό μέλος της».

Οργή Δούκα: Η κυβέρνηση τον αφήνει εκτός Ανάπλασης – «Καθεστωτική αντίληψη»

«Η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντέξει την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμος της Αθήνας και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην «χάσει» τίποτα από τον έλεγχο, αποκλείοντας τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Χάρη Δούκα από την «Ανάπλαση Α.Ε.».

Ο κ. Δούκας με ανάρτησή του κάνει λόγο μία «σκανδαλώδη τροπολογία» της εταιρίας που έτρεξε τον «μεγάλο περίπατο» της Πανεπιστημίου και οποία περνάει εξ ολοκλήρου στην Κυβέρνηση, αφήνοντας τον ίδιο εκτός Ανάπλασης.

Βέβαια η κίνηση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ίσχυαν κατά τη θητεία του Κώστα Μπακογιάννη, επαναφέροντας δηλαδή το καθεστώς που ίσχυε πριν την εκλογή του προκατόχου του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μιλά για «καθεστωτική αντίληψη», που «δεν διστάζει να εκδικηθεί τους πολίτες της Αθήνας γιατί δεν εξέλεξαν τον εκλεκτό της Κυβέρνησης» ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να «πάρει τώρα πίσω τη σκανδαλώδη αυτή τροπολογία».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

 

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.