Καραναστάσης: Η απάντηση στις φήμες για τη σχέση του με τη Κωνσταντοπούλου – «Κανιβαλίζουν έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»

«Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Διαμαντής Καραναστάσης

5923305

Ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντής Καραναστάσης με αναρτήσεις που έκανε μέσω story στο Instagram ουσιαστικά διέψευσε τα σενάρια που μιλούσαν για χωρισμό του ίδιου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο ηθοποιός καταφέρθηκε εναντίον όσων «κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του», εξηγώντας πως εκτός από μία μέρα που απουσίαζε λόγω ασθένειας, ήταν πάντα παρών στις συνεδριάσεις της Βουλής.

ΚΑΡ1

«Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

καρ3

καρ4

καρ5

καρ6

Την ίδια στιγμή με άλλες αναρτήσεις παρουσίασε φωτογραφίες με τον ίδιο στα έδρανα της Βουλής, καθώς και την επιστολή στον Κωνσταντίνο Τασούλα, την ημέρα ψηφοφορίας της πρότασης δυσπιστίας, με την οποία δικαιολογεί την απουσία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε το τέλος του Ράδιο Αρβύλα

Σοκ στη Χαλκίδα: 60χρονος ξεψύχησε στη μέση του δρόμου περιμένοντας το ασθενοφόρο

Δημοσκόπηση: Η μεγάλη ήττα Μητσοτάκη για τα Τέμπη και τα «συμφέροντα» που θέλουν να τον ρίξουν

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…