Καπουτζίδης: Και το φάρμακο για τον καρκίνο να βρει ομοφυλόφιλος, θα τον έχουν πιο κάτω από δολοφόνο (video)

Η απογοήτευση από τη στάση του ΚΚΕ και τα "ανεπίτρεπτα" σχόλια στη Βουλή

CropImage 10

Την άποψή του για το νομοσχέδιο περί της ισότητας στον γάμο, που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, κατέθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια για την ομοφυλοφιλία, σχολίασε: “Τα κακά υπήρχαν πάντα, και ένας λόγος που κάποιοι άνθρωποι προσπαθούσαμε και μιλούσαμε συνέχεια, και μας λέγατε ότι κουράσαμε, ήταν επειδή πολύ απλά γνωρίζαμε ότι υπάρχουν αυτά τα κακά, το ξέραμε ότι υπάρχει αυτό το μίσος. Και το εξηγούσαμε και δεν το καταλάβαιναν. Και δε μιλάμε μόνο για πράγματα που έχουν γραφτεί στα social media, μιλάμε για τη Βουλή, για το ναό της δημοκρατίας μας, έχουν ειπωθεί εκεί πράγματα τα οποία είναι ανεπίτρεπτα. Αλλά εμείς το ξέραμε, δεν ξαφνιάζομαι από όλο αυτό”.

“Είναι φοβερό ότι ζούμε σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου ο καθένας έχει ελευθερία να λέει φρικτά πράγματα για συνανθρώπους του και δεν έχει ποτέ καμία συνέπεια. Φρικτά πράγματα”, παρατήρησε ακόμα.

“Με την αλληλεγγύη και την ενότητα προχωράει αυτή η κοινωνία”, τόνισε, προσθέτοντας πως “προσπάθησε πολύς κόσμος για να φτάσουμε ως εδώ”, ενώ εξέφρασε απογοήτευση για τη στάση του ΚΚΕ, επισημαίνοντας πως “η ελπίδα που είχαμε πολλοί άνθρωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ήταν ότι το ΚΚΕ θα κρατούσε μια διαφορετική στάση”.

Ανέφερε ακόμα: “Δεν είναι ολοκληρωμένο το νομοσχέδιο, πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια. Για να καταλάβετε πού βρισκόμασταν και πού βρισκόμαστε ακόμα, πόσο ριζωμένο είναι το μίσος και πόσο η συνείδηση κάποιων ανθρώπων είναι πολύ μπερδεμένη: αυτήν τη στιγμή στην ελληνική Πολιτεία και σε πολλές χώρες του κόσμου, αν ένας δολοφόνος θέλει να κάνει παιδί με μία έμπορο ναρκωτικών, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κανένας νόμος δεν τους εμποδίζει, καμιά Ιερά Σύνοδος δεν θα συνέλθει για να βγάλει απόφαση, κανείς δεν θα βγει στο δρόμο για να τους εμποδίσει. Όταν ένα ομόφυλο ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί, γίνεται όλο αυτό που γίνεται. Αυτό δείχνει πόσο πιο κάτω μας έχουν. Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, ακόμα και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, από έναν βιαστή, από έναν άνθρωπο που κάνει τα χείριστα”.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…