Τελεσίγραφο Καμμένου σε Νικολόπουλο: Ψήφισε ή παραιτήσου

Κ

kamm nikolp

Κυβερνητικοί τριγμοί έχουν προκληθεί λίγες ώρες πριν την ψήφιση των προαπαιτούμενων, καθώς μετά την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει το νέο πολυνομοσχέδιο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος σχολίασε τα λεγόμενα του συνεργαζόμενου βουλευτή Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής, τονίζοντας: «Ο Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δήλωσε στο koutipandoras.gr πως «ο κ. Νικολόπουλος είχε προϊδεάσει για τη στάση του, αφού είχε τονίσει πως θα υπερψηφίζει ό,τι συμφωνεί και αντίστοιχα θα καταψηφίζει ό,τι διαφωνεί. Είναι κοινοβουλευτικό του δικαίωμα να ψηφίζει κατά συνείδηση. Όμως, είναι και αναφαίρετο του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να ζητήσει την παραίτηση βουλευτή».

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως