Newsroom

Newsroom

Καμμένος: "Κάποιοι ήθελαν να κάνουν παραμάγαζα στους Ανεξάρτητους Έλληνες"

Στην αντεπίθεση πέρασε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα τις τελευταίες…

Στην αντεπίθεση πέρασε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε κατά του Γιάννη Μανώλη χαρακτηρίζοντάς τον ως αποστάτης, καθώς επίσης και κατά όσων θέλησαν να φτιάξουν στο κόμμα «παραμάγαζα», όπως είπε.

«Ο Γ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάστης», ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν μόνο με τον ελληνικό λαό. «Είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε. Εάν θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν παραμάγαζα είχαν άλλο τρόπο να το κάνουν», πρόσθεσε.

Παράλληλα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επεσήμανε ακόμη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ανήκουν ούτε στην κεντροδεξιά, ούτε στην κεντροαριστερά, αλλά είναι ένα κίνημα πολιτών που αρνήθηκε την υποταγή στους «τοκογλύφους».

«Όσοι αντέχουν να συνεχίσουν θα συνεχίσουν μαζί μας όσοι δεν αντέχουν να επιστρέψουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι», τόνισε.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…