Newsroom

Newsroom

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στυγερή γυναικοκτονία στην Καβάλα

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στις Πηγές του Δήμου Νέστου Καβάλας, με θύμα μία 43χρονη φαρμακοποιό, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και θύτη τον 55χρονο σύζυγό της.

4666766

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου της 43χρονης φέρεται να έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Καβάλας έχει στα χέρια της το οπτικό υλικό, με σκοπό να εμπλουτίσει τον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, η νεκροψία-νεκροτομή «έδειξε» ξεκάθαρα εγκληματική ενέργεια με αίτιο θανάτου τον στραγγαλισμό, καθώς εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της 43χρονης, διαπιστώθηκε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Ο 55χρονος δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, ενώ μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, καθώς μετά το φονικό προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό του με αιχμηρό αντικείμενο, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δράστης φαίνεται πως δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ενώ προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα που διέπραξε, όπως ανέφερε η υπάλληλος του φαρμακείου που διατηρούσε η 43χρονη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,  η υπάλληλος αναζητούσε την άτυχη 43χρονη για ώρες, καθώς την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. 

Το SMS του δράστη για να κρύψει το έγκλημα 

Τότε, δέχτηκε ένα SMS που έγραφε «είμαι καλά, είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς», σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα την προβλημάτισε, τόσο γιατί η 43χρονη δεν έγραφε με αυτό τον τρόπο, όσο και γιατί επικοινωνούσαν με γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι μέσω SMS. Αφού πέρασε λοιπόν, αρκετές ώρες μαζί με συγγενείς της 43χρονης, αποφάσισαν να καλέσουν την Αστυνομία, όπου στη συνέχεια βρήκαν νεκρή την φαρμακοποιό. 

Του είχε ζητήσει να «χωρίσουν»

Παράλληλα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του Δημήτρη Βουλγαρίδη, ιδιοκτήτη καφενείου και γείτονα της άτυχης 43χρονης, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, η 43χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Όπως είπε ο ίδιος, μεταξύ άλλων, μπορεί το ζευγάρι να είχε προστριβές, ωστόσο οι γείτονες δεν είχαν αντιληφθεί ότι η κατάσταση θα μπορούσε να φθάσει σε τέτοιο σημείο.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας