Newsroom

Newsroom

Καλός ο καιρός το Σαββατοκύριακο και μετά… κακοκαιρία

Πότε αλλάζει ο καιρός

Καιρός

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο καθώς από το Σάββατο ανεβαίνει η θερμοκρασία, όμως σύμφωνα με την ΕΜΥ από τη Δευτέρα θα δούμε το σκηνικό να αλλάζει και την Τρίτη θα έχουμε έντονες βροχοπτώσεις.

Ειδικότερα, με ηλιοφάνεια θα κυλίσει το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας και λίγες τοπικές μπόρες στα βόρεια της Κρήτης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα ελαττωθούν ελαφρώς. Καλοκαιρία με ηλιοφάνεια θα επικρατήσει και την Κυριακή με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και άλλο.

Πότε αλλάζει ο καιρός

Από τη Δευτέρα το βράδυ θα δούμε τον καιρό να αλλάζει, ενώ την Τρίτη θα έχουμε βροχές στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία μέχρι την Ανατολική Στερεά και κυρίως στην Πελοπόννησο, όπου κατά τόπους στο Ιόνιο και στα νότια οι συννεφιές θα δώσουν μπόρες και παροδικές χιονοπτώσεις στα βουνά της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Την Τετάρτη (21/02) αναμένονται κάποιες περισσότερες βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα κυρίως ηπειρωτικά και κάποιες χιονοπτώσεις πάνω από τα 1.600 μέτρα.

Στην ανατολική και νότια χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από 00 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 04 έως 17 με 18 βαθμούς και στα νησιά από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…