Newsroom

Newsroom

Καλλιεργεί κλίμα πανικού η ΝΔ

Νέα Δημοκρατία

samaras 22

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τις επικοινωνιακές προσπάθειες να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να δημιουργήσει κλίμα πανικού στην κοινωνία, με αφορμή τις δηλώσεις Σταθάκη, κάνοντας λόγο για “άδεισμα” του Αλέξη Τσίπρα.

Το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης προσγειώνει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Σταθάκη για την κυνική του δήλωση ότι με ενδεχόμενη εφαρμογή των θέσεων του κ. Τσίπρα δεν αποκλείεται να ζήσουμε στην Ελλάδα φαινόμενα τύπου Αργεντινής ή Κύπρου.

Του αξίζουν επίσης συγχαρητήρια και για το άδειασμά του προς τον κ. Τσίπρα, με τη δήλωσή του ότι δεν υπάρχει επαχθές χρέος, όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δηλώνει παντού. Θυμίζουμε, ο κ. Τσίπρας (Θεσσαλονίκη 13/9/2013) δήλωνε ότι το χρέος είναι τεράστιο και επαχθές“, τονίζει η ΝΔ και προσθέτει:

Έστω και με αυτόν τον τρόπο, αναγνωρίζουμε το θάρρος του κ. Σταθάκη να δηλώσει ευθαρσώς ότι η εφαρμογή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για τον τόπο και ότι οι ανοησίες περί επαχθούς χρέους αποτελούν μια επικίνδυνη λαϊκίστικη προσέγγιση του κόμματός του.

Όμως, επειδή το μέλλον της πατρίδας δεν είναι παιχνίδι, περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να μας διευκρινίσει αν ταυτίζεται με τις θέσεις του συνεργάτη του. Και αν ταυτίζεται, να μας ενημερώσει ευθέως για το τι ακριβώς θα συμβεί στην πατρίδα μας αν ποτέ εφαρμοζόταν η πολιτική του“.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Τις τελευταίες μέρες η ΝΔ δίνει ρεσιτάλ πανικού και απόγνωσης. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, αλλά όχι και έτσι”.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη