Newsroom

Newsroom

Καλή εμφάνιση από την Εθνική, αλλά… 0-0 με τη Νιγηρία

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο φιλικό αγώνα με τη Νιγηρία τα ξημερώματα, ο οποίος διεξήχθη στη…

nigeria greece

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο φιλικό αγώνα με τη Νιγηρία τα ξημερώματα, ο οποίος διεξήχθη στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεφύγει από το 0-0.

Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το φιλικό με την Πορτογαλία, δίνοντας ευκαιρίες στο «νέο αίμα» της Εθνικής, και αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης, που έκανε άνω-κάτω την άμυνα των Νιγηριανών, αν και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η Εθνική μας είχε καλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, με κορυφαία τη διπλή ευκαιρία που έχασαν στο 82’ Σαμαράς και Σαλπιγγίδης, ενώ και οι Νιγηριανοί θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 86’, αν ο Καπίνο δεν πραγματοποιούσε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ονάζι.

Τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ ολοκληρώνονται τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη, όπου η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Βολιβία.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…