Kακή μέρα να σαι Άδωνις (video)

Ευθεία επίθεση στον υπουργό ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, αναφορικά με τις απαράδεκτες τοποθετήσεις του με το τι θα κάνουν οι Έλληνες τα λεφτά αν τους τα δώσει με ένα μαγικό τρόπο η κυβέρνηση

4931764 1

Ο Αλέξης Τσίπρας στηλίτευσε τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης σχετικά, που είχε κάνει προ ημερών σε διάφορα ΜΜΕ της χώρας σχετικά με το τι θα κάνουν οι Έλληνες τα λεφτά αν τους τα δώσει με ένα μαγικό τρόπο η κυβέρνηση. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε τόσο στον Υπουργό Ανάπτυξης όσο και την ΝΔ, τι θα γινόταν σε αυτήν την χώρα εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, και δεν ήσασταν εσείς, ο “σωτήρας” μας”, κατά το τελείωμα της δευτερολογίας του στη Βουλή

«Δεν θα υπήρχε υπουργός να βγαίνει και υβρίζει τους Έλληνες πολίτες που κάθονται σπίτι τους και δεν έχουνε εισόδημα, ότι “θα γίνουν 300 κιλά”. Δεν θα υπήρχε υπουργός να στήνει “δουλίτσες”, δεν θα ανέβαιναν απο τα 800 ευρώ στα 1600 ευρώ η τιμή της κλίνης στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Δεν θα πήγαιναν, 30 εκατομμύρια ευρώ για τεστ στους ιδιώτες, αλλά θα πήγαιναν στα δημόσια ιδρύματα.

Δεν θα είχαμε υπουργό σαν τον κ. Βρούτση να κάνει δουλειές με κέντρα κατάρτισης και να εξευτελίζει 150 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες. Και θα είχαμε σταθεί δίπλα σε όλους, όχι μόνο στους ασθενείς, αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον γιατί δεν θα έχουν εισόδημα. Θα εφαρμόζαμε ότι σε όλη την Ευρώπη. Θα επιδοτούσαμε την εργασία.

Θα δίναμε την δυνατότητα να στηριχθεί η οικονομία από το μαξιλάρι, που εμείς δημιουργήσαμε από τις θυσίες του Ελληνικού λαού για μια ώρα ανάγκης, όχι για να τα κρατήσουμε, προκειμένου κάποιοι άλλοι – που σίγουρα θα χρειαστούνε- στο μέλλον μεγάλες επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν, αλλά οι μικρή και μεσαία επιχείρηση, η εργασία, ο κόσμος της δουλειάς. Αυτό θα κάναμε εμείς, και αυτό θα κρίνει ο Ελληνικός λαός.”διαδικτυακό πρόγραμμα Αρχαίων Ελληνικών με κόστος… «μόνον 5 ευρώ» της Ελληνική Αγωγής. Εταιρεία δηλαδή στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό εταιρικό μερίδιο.».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη