Καινούργιου: Η στιγμή που ο 45χρονος παλαιοχριστιανός την καλεί στο κινητό (video)

«Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία», τόνισε στην παρέμβαση του ο 45χρονος παλαιοχριστιανός

Παλαιοχριστιανός

Οι αποκαλύψεις για την οικογένεια του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» διαδέχονται η μία την άλλη, με την τελευταία και ίσως από τις πιο σημαντικές να είναι ότι εκτός από τον ίδιο και η σύζυγός του υπήρξε συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος.

Ο 45χρονος Μανώλης θέλησε, σήμερα (22/02), να κάνει μια παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καλώντας όχι στην εκπομπή αλλά στο κινητό τηλέφωνο της ίδιας της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε να θέσει την κλήση σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, με εκείνον να δέχεται και να αναφέρει ότι: «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή. Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία».

«Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία»

Ο 45χρονος Μανώλης, πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει στο «Πρωινό» του Αντ1 ότι «η οικογένεια είναι ιδιωτική», δίνοντας συνέχεια στο θρίλερ με την εξαφάνιση των παιδιών του.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα του ενδεχόμενου της αιμομιξίας ο 46χρονος απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…