Newsroom

Newsroom

Κάηκε το πλοίο «Κωνσταντής» που έκανε τα δρομολόγια του Θερμαϊκού

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα - Φωτιά και σε επιχείρηση με είδη συσκευασίας και εκτυπώσεων στη Σίνδο

Clipboard01 7

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα σε ιδιωτικό ναυπηγείο στην περιοχή ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης, παραδίδοντας στις φλόγες δύο σκάφη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά ξεκίνησε σε επιβατηγό σκάφος και επεκτάθηκε σε παρακείμενο. Επί τόπου έσπευσαν 16 πυροσβέστες με πέντε οχήματα που παραμένουν στο σημείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ένα από τα δύο πλοία που κάηκαν από τη φωτιά ήταν ο “Κωνσταντής”, το πλοίο που το καλοκαίρι έκανε τα δρομολόγια του Θερμαϊκού από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέχρι την Περαία.

Το συγκεκριμένο πλοίο βρισκόταν στο καρνάγιο καθώς είχαν σταματήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια.

Νωρίτερα χθες το βράδυ, φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση με είδη συσκευασίας και εκτυπώσεων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα σε αποθηκευτικό της χώρο. Λόγω των εύφλεκτων υλικών απαιτούνται αρκετές ρίψεις νερού από τις δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στο σημείο με 30 άνδρες και δέκα οχήματα. Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στην εταιρία, ενώ οι φλόγες δεν απείλησαν παρακείμενες επιχειρήσεις.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…