Newsroom

Newsroom

"Καίει" τον Άκη η κατάθεση του ιδιοκτήτη του ΙΑΝΟΥ

“Καίει” τον Άκη Τσοχατζόπουλο η κατάθεση του ιδιοκτήτη του εκδοτικού οίκου ΙΑΝΟΣ, Νίκου Καρατζά, μετοχες του οποίου είχε αγοράσει η…

“Καίει” τον Άκη Τσοχατζόπουλο η κατάθεση του ιδιοκτήτη του εκδοτικού οίκου ΙΑΝΟΣ, Νίκου Καρατζά, μετοχες του οποίου είχε αγοράσει η εταιρεία ΝΟΡΙΣ. Ο κ. Καρατζάς κατονόμασε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως τον πραγματικό ιδιοκτήτη της εταιρείας ΝΟΡΙΣ.

«Σήμερα πια δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ΝΟΡΙΣ ήταν εταιρεία του Ακη Τσοχατζόπουλου. Στα χαρτιά τυπικά ανήκε στον Νίκο Ζήγρα, αλλά δεν τον είχα δει ποτέ. Δεν υπήρξε ποτέ άλλος συνομιλητής μου, ούτε Ελβετοί επενδυτές,ούτε άλλοι», κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του ΙΑΝΟΥ.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΑΝΟΥ αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τις συζητήσεις και τις επαφές του με τον πρώην υπουργο. «Οταν ζητώ με επιμονή συνάντηση με τους επενδυτές υπήρχε αντίδραση από τον Ακη Τσοχατζόπουλο γιατί το θεωρούσε προσβλητικό αυτό και η συμπεριφορά του ήταν επιθετική», υπογράμμισε.

Μάλιστα ο κ. Καρατζάς εμφανίστηκε απολογητικός κατά την απολογία του και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη. «Εκανα εγκληματικά λάθη σε βάρος τους εαυτού μου, αλλά όχι ποινικά αδικήματα. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι συμμετείχα σε ύποπτη συναλλαγή, ότι “έπλενα”, “άπλωνα” η “σιδέρωνα” βρώμικο χρήμα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός απηύθυνε σήμερα νέα έκκληση προς τους δικαστές, προκειμένου να αποφυλακίσουν τη σύζυγό του.

«Η δίωξη που υπέστη η γυναίκα μου και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού είναι θλιβερή,παράνομη και καταχρηστική. Η φυλάκιση της που είναι προκαταβολή ποινής έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο επίπεδο .Κατέστρεψε μια οικογένεια και ο γιος μας τον εξόρισαν στο Ζέλι». Ο πρώην υπουργός είπε ότι εκείνος είχε αναλάβει όλα τη διαχείριση των οικονομικών και απηύθυνε έκκληση στο δικαστήριο να αποφυλακίσει τη σύζυγο του. Χαρακτήρισε δε, τη Βίκυ Σταμάτη θύμα της υπόθεσης.

Από την πλευρά της η λογίστρια Φρόσω Λαμπροπούλου ανέφερε ότι η ίδια διευκόλυνε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να κρυφτεί πίσω από την εταιρεία Νόμπιλις και να αγοράσει το ακίνητο επί της οδού Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…