Newsroom

Newsroom

Και πάλι εκτός φυλακής ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Τελικά, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης δεν έχει πάρει τυχαία τον χαρακτηρισμό ο “αφυλάκιστος”. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.koutipandoras.gr ο κ. Ανδρουλιδάκης…

Τελικά, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης δεν έχει πάρει τυχαία τον χαρακτηρισμό ο “αφυλάκιστος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.koutipandoras.gr ο κ. Ανδρουλιδάκης ούτε αυτή τη φορά πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Μετά τα περί αυτοκτονικού ιδεασμού που είχε υποστηρίξει στην τελεσίδικη καταδίκη του, αυτή τη φορά ο πρώη εκδότης και καναλάρχης υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα υγείας που αφορά την καρδιά του. Για το λόγο αυτό νοσηλεύεται στον πέμπτο όροφο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες το Ά πενταμελές τμήμα αναστολών του Εφετείου απέρριψε την αίτηση του κ. Ανδρουλιδάκη για μετατροπή της ποινής του, από κάθειρξη σε φυλάκιση προκειμένου να την εξαγοράσει.

Τον Ιούλιο του 2012 ο κ. Ανδρουλιδάκης καταδικάστηκε σε 5ετή κάθειρξη, η οποία βάσει του νόμου δεν ήταν εξαγοράσιμη και επομένως έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή. Αντί να πάρει το δρόμο για τη φυλακή όμως ο κ. Ανδρουλιδάκης ξεκίνησε μια σειρά από επισκέψεις σε διάφορα νοσοκομεία, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.
Αρχικά πήγε στο Λαϊκό νοσοκομείο, ισχυριζόμενος ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Στη συνέχεια πήρε το δρόμο για το Αττικό, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Ένας νέος ψυχιατρικός όρος έκανε την εμφάνιση του στην υπόθεση “Ανδρουλιδάκη”, ο όρος “αυτοκτονικός ιδεασμός”.

Οι γιατροί δε συμμερίστηκαν όμως την άποψη του. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Αιγινήτειο και από εκεί στο Θριάσειο. Μάλιστα, η παραπομπή του έγινε με πιστοποιητικό ιδιώτη ψυχιάτρου, όπως παραδέχτηκε στο www.koutipandoras.gr, o διοικητής του Θριασίου, Άγγελος Λιόσης.

Εκεί, νοσηλεύεται ένα μήνα και λίγο μετά παίρνει το δρόμο όχι για τις φυλακές αλλά για το ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού. Παράλληλα καταθέτει αίτηση αναστολής της ποινής στο τμήμα Αναστολών του Εφετείου για αυτοκτονικό ιδεασμό και αίτημα για αναίρεση στον Άρειο Πάγο.

Στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2013 ο Άρειος Πάγος όμως απέρριψε την αναίρεση του Μισέλ, κάτι που σημαίνει ο κ. Ανδρουλιδάκης έπρεπε να οδηγηθεί απευθείας στη φυλακή.

Διαβάστε σχετικά

Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί Ανδρουλιδάκη για εξαγορά της ποινής

Ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει ο Ανδρουλιδάκης


Τα ψέματα του Ανδρουλιδάκη

Άνοιξαν οι πόρτες της φυλακής για τον Ανδρουλιδάκη


Συνελήφθη ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…