Newsroom

Newsroom

Και δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο "καίει" τον Ερντογάν

  Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη διαφθορά της κυβέρνησης Ερντογάν, που αυτή τη φορά αγγίζουν τον ίδιο τον…

erdogan

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη διαφθορά της κυβέρνησης Ερντογάν, που αυτή τη φορά αγγίζουν τον ίδιο τον Τούρκο πρωθυπουργό, ο οποίος σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στο YouTube φέρεται να λέει στο γιο του να μη δεχθεί μία μίζα που του προσφέρεται, αλλά να ζητήσει περισσότερα.

«Μην τα πάρεις. Ό,τι μας υποσχέθηκε, αυτό θα πρέπει να μας δώσει. Αν δεν πρόκειται να μας τα δώσει, δε χρειάζεται», φαίνεται να λέει ο Ερντογάν στο γιο του, Μπιλάλ. «Οι άλλοι τα δίνουν, αυτός γιατί δεν μπορεί να τα δώσει; Τι νομίζουν ότι είναι αυτή η επιχείρηση;».

Μένει ακόμα να εξακριβωθεί αν το ηχητικό ντοκουμέντο αυτό, όπως και το προηγούμενο που διέρρευσε τη Δευτέρα και στο οποίο ο Ερντογάν ακουγόταν να ζητά από το γιο του να κρύψει χρήματα για να μη βρεθούν από την αστυνομία, είναι αυθεντικό ή προϊόν… μονταζιέρας, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση της χώρας.

Στο νέο ηχητικό δεν ακούγονται ονόματα επιχειρηματιών, όμως, σύμφωνα με το Reuters, ο γιος του Ερντογάν φέρεται να αναφέρει το όνομα «Σίτκι», που ενδεχομένως να αναφέρεται στον Σίτκι Αγιάν, τον πρόεδρο της τουρκικής εταιρείας Τουράνγκ, η οποία το 2010 ανέλαβε να κατασκευάσει μέρος του αγωγού φυσικού αερίου που θα μετέφερε αέριο από το Ιράν και το Τουρκμενιστάν στην Ευρώπη, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών της χώρας έλαβε σε αντάλλαγμα σημαντικές φοροαπαλλαγές και κρατικές επενδύσεις ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…