Καφετζόπουλος κατά Μποφίλιου για Ουκρανία: «Θα τραγουδήσει κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά»

Τη δήλωση που έκανε η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου για την αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία , σχολίασε καυστικά ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στην τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλου αναφέρθηκε μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησής του, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσσα Μποφίλιου πρόκειται να λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, ως ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοχοποίησαν την ερμηνεύτρια της έντεχνης μουσικής σκηνής, ενώ σε πολλά σχόλια επισημαίνεται ότι η ίδια «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», «αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση» ή «εξισώνει θύτες και θύματα».

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον ηθοποιό, Αντώνη Καφετζόπουλο να σχολιάσει την συγκεκριμένη απόφαση, καταλήγοντας να γράφει: «Έλα ρε κοπελιά».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε ανάρτησή του, σχολίασε με μάλλον σκωπτική διάθεση την κίνηση της Μποφίλιου και έγραψε σχετικά: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

 

 

 

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά τη συζήτηση για να προσπαθήσει να εξουδετερώσει τη “βόμβα”

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά τη συζήτηση για να προσπαθήσει να εξουδετερώσει τη “βόμβα”

Με τη φράση «κοντός ψαλμός αλληλούια» υποδέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η Βουλή θα…

Tελικά τον παντρέψαμε τον δικό μας Άγγελο Προβολισιάνο και έχουμε documenta (video)

Tελικά τον παντρέψαμε τον δικό μας Άγγελο Προβολισιάνο και έχουμε documenta (video)

Ο δικός μας συνάδελφος (δημοσιογράφος) Άγγελος Προβολισιάνος άφησε για λίγο το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και αφέθηκε…