κ. Πρωθυπουργέ σας είμεθα βαθύτατα ευγνώμονες!!!

Είστε ο “αίρων τας αμαρτίας του κόσμου”. Διότι με τηλεοπτικό σας μήνυμα, μας γεμίσατε αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας που ξανά προς τη δόξα τραβά.

5356334 1

Διότι κάηκε μόνο το 40% του δασικού πλούτου της Εύβοιας και θα μπορούν οι κάτοικοι να απολαμβάνουν το υπόλοιπο 60% χωρίς φόβο και πάθος.

Διότι με “τα πλήρη σχέδια εκκένωσης και τον επαγγελματισμό” των κ.κ Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά υπό την δική σας εμπνευσμένη καθοδήγηση δεν κάηκαν εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια στον Πειραιά, στα Πατήσια, στα Πετράλωνα, στη Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Διότι γνωρίζουμε ότι πάντα θα είστε νικητής στην πάλη “με τη φυσική λαίλαπα που δεν έχει προηγούμενο” που συχνά ξεπερνά τις δυνάμεις των άλλων, των μαυρισμένων απ’ την καπνιά, αλλά ποτέ τη δική σας που εκφράζετε “την Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει”, με το μόνο πράγμα που σας είχε απομείνει: τα τηλεοπτικά μηνύματα και κάποια… παραλία για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας!!!

Διότι ούτε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός δεν θα μπορούσε “μέσα σε λίγα 24ωρα σε 141 περιοχές να κάνει 62 οργανωμένες απομακρύνσεις κατοίκων”. Ενώ εσείς!!!

Διότι εσείς ζητήσατε συγγνώμη για κάποιες “αδυναμίες” και “αστοχίες”για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρετε. Ξέρουμε ότι σηκώνετε το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης αγόγγυστα και σεμνά. Είστε ο “αίρων τας αμαρτίας του κόσμου”.

Διότι ξέρουμε ότι θα φυτέψετε “όχι μόνο πολλά, αλλά και τα σωστά δέντρα”, ότι “θα κάνετε ό,τι χρειάζεται για να μη φτάσουμε στο σημείο να κάνετε ό,τι χρειάζεται”, αξιοποιώντας τα πολλά και σωστά στελέχη που καμιά φορά λόγω “αδυναμιών” κάνουν …“αστοχίες”.

Διότι όπως σωστά λέτε “ως Πρωθυπουργός επί 25 μήνες διαχειριστήκατε πολλές κρίσεις: από την ασύμμετρη επίθεση στον Έβρο μέχρι την επέλαση του κορονοϊού και τον εμβολιασμό”. Σε όλα τα πήγατε θαυμάσια. Ειδικά η εμπειρία από την κατατρόπωση του εχθρού στον Έβρο, σας βοήθησε – όπως όλη η Ελλάς αναγνωρίζει – στην κατατρόπωση, έστω και με ελάχιστες απώλειες, του εχθρού της “πρωτοφανούς φυσικής λαίλαπας της πυρκαγιάς”.

Διότι θα πάρετε στα στιβαρά σας χέρια “το πρόγραμμα της Πολιτικής Προστασίας του μέλλοντος, ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ” και “το όλο Σχέδιο Ανασυγκρότησης τίθεται υπό την εποπτεία του Γραφείου Πρωθυπουργού”. Έτσι θα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι τα λεφτά θα πάνε σε καλά χέρια με απευθείας αναθέσεις χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αφού “θα σαρωθεί η γραφειοκρατία”. Μόνο μια παράκληση: Καθυστερήστε το λίγο να προφτάσουμε να σκαρώσουμε κάποια εταιρεία. Δικά σας παιδιά είμαστε, δικαιούμαστε να γλύψουμε κάποιο … κοκαλάκι!!! 

Διότι μας αρέσετε. “Να μιλάτε τη γλώσσα της αλήθειας, να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, να αποκρούετε διχασμούς και να ενώνετε τους Έλληνες”. Αυτό το τελευταίο είναι τόσο ποιητικό!!! Μας θυμίζει εκείνο που είχατε πεί στην Βουλή: Μετατρέπουμε το καλοκαίρι σε καιρό σποράς της φροντίδας ώστε το Φθινόπωρο να γίνει η Άνοιξη της ελπίδας και να ανατείλει μέσα στο Χειμώνα του 2020 και την Άνοιξη του 2021 ο ζεστός ήλιος της ανάπτυξης”!!! 

Να σας έχει ο θεός καλά να “εργάζεστε σκληρά για την πατρίδα που σας αξίζει”. 

ΥΓ: Καταγγέλλουμε τους δήθεν αγανακτισμένους πυρόπληκτους που έλεγαν on camera: “Μητσοτάκη γαμι@σαι”!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη