Newsroom

Newsroom

"Ήξεις αφήξεις" από την ΕΛ.ΑΣ: δεν μιλάει για Χρυσή Αυγή, παρά την παραδοχή του δολοφόνου

Απίστευτο αλλά αληθινό! Ουδέτερη έως παθητική στάση κρατάει η ελληνική αστυνομία, αναφορικά με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.…

Απίστευτο αλλά αληθινό! Ουδέτερη έως παθητική στάση κρατάει η ελληνική αστυνομία, αναφορικά με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Ενώ ο δράστης έχει ομολογήσει την πράξη του κι έχει παραδεχθεί ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, η ΕΛΑΣ, στην επίσημη ανακοίνωσή της για το περιστατικό, αναφέρει απλώς ότι ο δολοφόνος παραδέχθηκε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ενώ σύμφωνα με τη σύζυγό του, στο σπίτι του υπήρχαν φυλλάδια συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Η αστυνομία δεν αναφέρει ούτε μία φορά τη Χρυσή Αυγή, όταν σε περιπτώσεις σύλληψης ανθρώπων, προσκείμενων στην Αριστερά, δεν διστάζει να δημοσιοποιήσει, εκτός από τα στοιχεία τους, κάθε τι που θεωρητικά μπορεί να τους ενοχοποιήσει, όπως έντυπο υλικό αριστερού περιεχομένου.

Αυτά είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ

“Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και πραδέχθηκε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, πράγμα που επιβεβαιώθηκε από μαρτυρικές καταθέσεις. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (tase). Όπως κατέθεσε η σύζυγός του στην οικία υπήρχε πτυσσόμενο κλομπ και έντυπο υλικό συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, τα οποία αναζητούνται. Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες σε οικίες και γραφεία για τον εντοπισμό στοιχείων”.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…