Newsroom

Newsroom

Ήθελε να κάνει 1000 παιδιά με παρένθετες μητέρες, αλλά όχι γιατί αγαπούσε την πατρότητα…

Ήθελε να αποκτήσει κυριολεκτικώς…1000 απογόνους νεαρός Ιάπωνας που φέρεται ότι είχε κάνει τουλάχιστον 15 παιδιά με παρένθετες μητέρες στην Ταϊλάνδη,…

thailand

Ήθελε να αποκτήσει κυριολεκτικώς…1000 απογόνους νεαρός Ιάπωνας που φέρεται ότι είχε κάνει τουλάχιστον 15 παιδιά με παρένθετες μητέρες στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Japan Times». Δεν το επιθυμούσε, ωστόσο, λόγω υπερβολικής αγάπης για την πατρότητα, αλλά γιατί ειδικευόταν πιθανότατα στο εμπόριο βρεφών.

Ο 24χρονος είχε αναφέρει στη συνιδρύτρια οργάνωσης που βρίσκει παρένθετες μητέρες για άτεκνα ζευγάρια στην Ταϊλάνδη και σε άλλες χώρες πως στόχευε να αποκτήσει από 100 έως 1.000 παιδιά. «Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω για τον κόσμο είναι να αφήσω πολλά παιδιά», φέρεται να είπε στη Μάριαμ Κουκουνασβίλι, ωστόσο η γυναίκα αρνήθηκε να τον συστήσει σε περισσότερες υποψήφιες παρένθετες μητέρες κι ενημέρωσε για την υπόθεση την πρεσβεία της Ιαπωνίας και την Ιντερπόλ.

Αποκαλύφθηκε, εξάλλου, ότι ο Ιάπωνας είχε «εξάγει» πέρυσι από τη χώρα τρία νεογέννητα. Την ίδια ώρα, επιβεβαιώθηκε ότι εννέα μωρά που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε ένα διαμέρισμα στην Ταϊλάνδη είχαν όλα τον ίδιο πατέρα. Οι νταντάδες και το ενοίκιο του διαμερίσματος πληρώνονταν από τον Ιάπωνα, ο οποίος κατάφερε να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…