Ιστοσελίδα υποψηφίου προέδρου της ΝΔ δημοσιεύει Fake News από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ως δικά της

Αν δεν είστε Πειραιώτης ή ακροδεξιός, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχετε ξανακούσει το όνομα Σαράντος Ευσταθόπουλος. Και όμως, ο εκδότης και στέλεχος της ΝΔ, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, στις εκλογές ανάδειξης προέδρου του κόμματος πριν τρία χρόνια, μαζί με τους Κ. Μητσοτάκη, Β. Μεϊμαράκη, Ά. Γεωργιάδη και Α. Τζιτζικώστα.

NewsRoom 11/11/2018 | 17:54

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, επί θητείας Βασίλη Μιχαλολιάκου και ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Εκτός από την ενασχόλησή του με τα κοινά, είναι επίσης εκδότης και διευθυντής του ενημερωτικού site Piraeuspress.gr και φυσικά στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής.

Σήμερα, η ιστοσελίδα του Σαράντου Ευσταθόπουλου, αναδημοσιεύει ρεπορτάζ της "εφημερίδας" ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όπου υπάρχει ένα απερίγραπτα ψευδές και εμετικό δημοσίευμα σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Το πρωτοσέλιδο βέβαια του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ είναι από τις... 14 Αυγούστου του 2018. 

Προφανώς λόγω των εθνικιστικών ημερών που διανύουμε ως χώρα, ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, σκέφτηκε να συμπλεύσει με τον Στέφανο Χίο και τους νεοναζί.

Μικρογραφία

Είναι, δε, χαρακτηριστικό, πως η αναδημοσίευση του Fake News από το piraeuspress.gr του Σαράντου Ευσταθόπουλου, δεν αναφέρει καθόλου ως πηγή το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, παρόλο που αναδημοσιεύσει φωτογραφίες και το κείμενο της χουντικής εφημερίδας του Στέφανου Χίου.

Μικρογραφία

Δείτε παρακάτω πως ο Σαράντος Ευσταθόπουλος είχε ανακοινώσει τη υποψηφιότητά του για την αρχηγία της ΝΔ:

Μικρογραφία