Newsroom

Newsroom

Το Ισραήλ άρχισε να σκορπίζει πάλι τον θάνατο στη Γάζα

Φονική είναι επανέναρξη των επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν με το που άρχισαν…

gaza 20

Φονική είναι επανέναρξη των επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν με το που άρχισαν τα ισραηλινά πυρά, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Δύο άνδρες σκοτώθηκαν από τα πυρά αρμάτων μάχης στα ισραηλινά σύνορα στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας και ένας τρίτος κοντά στη Χαν Γιουνές, στον νότο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας Άσραφ αλ Κούντρα.

Ο ισραηλινός στρατός λίγο νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου τις επιχειρήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας, καταγγέλλοντας ότι οι μαχητές της Χαμάς αγνόησαν το αίτημα του ΟΗΕ να τηρηθεί ανθρωπιστική εκεχειρία 24 ωρών.

«Μετά τα αδιάλειπτα πυρά των ρουκετών από τη Χαμάς σε όλη τη διάρκεια της ανθρωπιστικής εκεχειρίας, που συμφωνήθηκε για το καλό του άμαχου πληθυσμού στη Γάζα, ο στρατός θα επαναλάβει άμεσα τις αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες επιχειρήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε μια ανακοίνωση του στρατού.