Newsroom

Newsroom

Ισπανία: Ποδοσφαιριστής ζήτησε λεφτά από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα του – «50 ευρώ, δεν είμαι εκατομμυριούχος» (video)

Σάλος στην Ισπανία με τον ποδοσφαιριστή της Μάλαγα, Ντάνι Λορένθο

Καταγραφή 17

Χαμός επικρατεί στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες με τον ποδοσφαιριστή της Μάλαγα, Ντάνι Λορένθο, καθώς ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δεν είναι και τόσο κοσμητικό για τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο ίδιος πήγε στην κερκίδα να χαιρετήσει τους φιλάθλους και να υπογράψει μερικά αυτόγραφα. Τότε ένας απ’ αυτούς ζήτησε απ’ τον Ισπανό τη φανέλα του, με τον Λορένθο να του λέει «Δώσε μου 50 ευρώ, δεν είμαι εκατομμυριούχος, αν και θα μου άρεσε». Προς έκπληξη όλων μάλιστα ο οπαδός έβγαλε ένα χαρτονόμισμα και του το έδωσε, με τον ποδοσφαιριστή να το παίρνει.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τον ίδιο να τονίζει μετά: «Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα, δεν είχα κακή πρόθεση. Ωστόσο, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν ακούστηκε καλά, ελπίζω όμως ο κόσμος να καταλάβει».

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη περιπέτεια για γυναίκα: Την δάγκωσε φίδι ενώ κολυμπούσε – Τι ανησυχεί τις αρχές

«Καύσωνας» στα social media με τα μπάνια του πρωθυπουργού: Επικές αντιδράσεις – Τρολάρει και το «Κουλούρι»

Έλληνες «μπούκαραν» και έβαλαν ένα αστέρι στο μαγαζί του Τζέκο κάνοντας κακές κριτικές – Ποιος ο λόγος

Ανησυχητική δήλωση Μεϊμαράκη για εμπλοκή της Ελλάδας στη Μέση Ανατολή: «Είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ» (video)