Ήρθε το παγουρίνο! Το show της Κεραμέως και ο «μεγάλος χορηγός»

Μπορεί η Νίκη Κεραμέως να μην είναι ικανή να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, αλλά έσπευσε να στήσει φωτογράφιση με το νέο παγουρίνο, υποκλινόμενη στον... μεγάλο χορηγό.

pagourino

Μια ανάρτηση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στο twitter έδωσε τέλος στο άγχος χιλιάδων γονιών ανά την επικράτεια, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Σε ένα καλοστημένο show χωρίς απολύτως κανένα περιεχόμενο, η υπουργός Παιδείας διέσπειρε φωτογραφίες της με τα πολύχρωμα παγουρίνο σε όλα τα media, διατυμπανίζοντας την υποτιθέμενη κυβερνητική ετοιμότητα για το άνοιγμα των σχολείων.

Στον φωτογραφικό φακό δε θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί η υπόκλιση της Κεραμέως στον «μεγάλο ευεργέτη», το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη, για τη δωρεά, μιας και αποτελεί μάλλον «κυβερνητική γραμμή» η συσχέτιση με το ίδρυμα που φαίνεται να έχει συνδεθεί επιχειρηματικά με τον κρυφό χορηγό της εταιρείας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Γεμάτη χαμόγελο και υπερηφάνεια, η Νίκη Κεραμέως σχολίασε στην ανάρτησή της:

«Πάνω από 600.000 παγούρια, δωρεά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη, είναι ήδη καθ’οδόν προς όλους τους μαθητές δημοτικού (δημόσιων & ιδιωτικών σχολείων) της χώρας. Μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση».

Δυστυχώς για την κοινωνία, η ετοιμότητα του υπουργείου δείχνει να εξαντλείται για την ώρα στη φωτογράφιση της υπουργού με τα παγουρίνο.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη