Newsroom

Newsroom

Ιρανός διπλωμάτης απειλεί τον Ομπάμα: "Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σου"

Σε μια τρομακτική απειλή προχώρησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας the Daily Caller το οποίο αναδημοσιεύει η βρετανική Daily…

Σε μια τρομακτική απειλή προχώρησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας the Daily Caller το οποίο αναδημοσιεύει η βρετανική Daily Mail, ο Ιρανός πρώην αξιωματούχος Αλιρέζα Φοργκανί, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, διεμήνυσε πως αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Συρία θα σημειωθούν απαγωγές αμερικανών υπηκόων, μεταξύ των οποίων και μιας κόρης του Μπαράκ Ομπάμα, η οποία θα βιαστεί και θα δολοφονηθεί.

«Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Σε 21 ώρες μετά την επίθεση στη Συρία, θα απαχθεί ένα μέλος από την οικογένεια κάθε αμερικανού υπουργού, πρέσβη και αξιωματικού του στρατού σε όλο τον κόσμο. Και 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα δοθούν στην δημοσιότητα», φέρεται να δήλωσε ο Φοργκανί, ο οποίος έχει χρηματίσει κυβερνήτης της νότιας επαρχίας του Ιράν, ενώ είναι στρατηγικός αναλυτής, στο επιτελείο του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη της χώρας.


Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής της επίλεκτης μονάδας των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, Γάσεμ Σολεϊμάνι, έχει υποστηρίξει πως το Ιράν θα υποστηρίξει «μέχρι τελικής πτώσεως» τη Συρία απέναντι σε ενδεχόμενο χτύπημα των ΗΠΑ.

 

Δείτε το δημοσίευμα της Daily Caller

Δείτε το δημοσίευμα της Daily Mail

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…