Newsroom

Newsroom

Ηράκλειο: Ληστής με ματσέτα το «έβαλε στα πόδια» όταν η ιδιοκτήτρια έβγαλε… τον πλάστη (video)

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/02), με την 67χρονη γυναίκα να καταφέρνει να διώξει τον επίδοξο ληστή

Ηράκλειο

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστές μια γενναία ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου και έναν επίδοξο ληστή.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2), όπως δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο ληστής επιχείρησε να κλέψει το κατάστημα με την 67χρονη γυναίκα να αμύνεται χρησιμοποιώντας έναν πλάστη.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας τον οποίο αναζητούν οι αρχές, μπήκε μέσα στο κατάστημά της στο κέντρο του Ηρακλείου επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού και κρατώντας στα χέρια του μεγάλο αιχμηρό αντικείμενο (τύπου ματσέτα) προσπάθησε να της αποσπάσει τα χρήματα από το ταμείο.

Η ίδια, όπως φαίνεται και από την κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό, έπιασε τον πλάστη, χτύπησε στο χέρι τον άνδρα και φωνάζοντας, άρχισε να τον κυνηγάει. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με μηχανή.

Η 67χρονη που, σύμφωνα με τον σύζυγό της Ρούσσο Ιερεμία, εργάζεται επί 20 χρόνια νυχτερινή βάρδια στο κατάστημα, έχει χρειαστεί στο παρελθόν με τον ίδιο πλάστη, που έχει κρεμασμένο δίπλα στο ταμείο, να αποτρέψει και άλλες επιθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Καρυστιανού: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ» – Η συγκλονιστική ανάρτηση για τις 600.000 υπογραφές

Ο Δήμος Βερύκιος προειδοποιεί: «Ένα τρις τζιτζίκια θα βγουν ξαφνικά από τη Γη» (video)

Κόρινθος: Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «Παλαιοχριστιανού» – Δούλευε σε άλλο δήμο (video)

Πορτοσάλτε: Άλλο λέβελ προπαγάνδας – Ο Μητσοτάκης τώρα οργανώνει συλλαλητήρια εναντίον του (video)

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας