Newsroom

Newsroom

Ηράκλειο: Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος

Συγκλονισμένος είναι ο αδερφός του 36χρονου θύματος που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύζυγό του, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο.

irakleio epithesi me kaustiko ugro

Tο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος έχει προβεί σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 38χρονη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ από το STAR. η κατηγορούμενη μερικούς μήνες πριν, φέρεται να έστελνε «ροζ» φωτογραφίες σε ένα από τα αδέρφια του θύματος.

Όπως υποστηρίζουν από την οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της, η κατηγορούμενη δεν δίστασε μάλιστα να καλέσει τον αδερφό του σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο και εκτιμούν ότι σκόπευε να του επιτεθεί καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της με τον 36χρονο.

Την ίδια ώρα η 38χρονη δράστιδα που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας από προθεση παραμένει άφαντη.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και για αυτό δεν παραδίνομαι»

Νωρίτερα η 38χρονη μιλώντας στο Star δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της και περιέγραφε αυτό που ισχυρίζεται πως έγινε στο ξενοδοχείο.

«Αρχίζει πάλι τα ίδια, “εδώ μέσα θα βρισκόμαστε”, “εγώ θα είμαι για σένα”. Ρε συ του λέω, θα με αφήσεις ήσυχη; Έχουμε χωρίσει και μου λέει και το τρελό, το τελευταίο, το καλύτερο: “Εγώ θα φτιάξω τη ζωή μου να πάρω μία να κάνω παιδιά, όποια να’ναι. Έτσι και αλλιώς εγώ εσένα αγαπάω. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά εσύ θα είσαι μόνη σου, αλλιώς θα σε σκοτώσω”. Ήταν τόσο ειρωνικός, πραγματικά θόλωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Δεν ήταν βιτριόλι. Ήταν ένα οξύ υγρό τύπου ακουαφόρτε που προμηθεύτηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Μου το έφερε στο σπίτι μεταφορική εταιρία. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας. Επειδή εγώ δεν μπορώ να οπλοφορώ, εκείνοι οπλοφορούν», τόνισε.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της 38χρονης απευθύνει έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί: «Θέλω να της πω να παραδοθεί, γιατί τα κάνει χειρότερα. Δεν κερδίζει κάτι».

«Έχει συνεργό, την παρέλαβε αυτοκίνητο μετά την επίθεση»

Οι αρχές θεωρούν πως η 38χρονη έχει συνεργούς που την κρύβουν και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μέσω του κινητού της τηλεφώνου. Άλλωστε η ίδια αποκάλυψε πως φεύγοντας από το ξενοδοχείο την περίμενε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε. Το αυτοκίνητο της 38χρονης σύμφωνα με πληροφορίες  του Neakriti, εντοπίστηκε  από την ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή της Θερίσσου όπου και παγιδεύεται από τους αστυνομικούς οι οποίοι παρακολουθούν στενά πιστεύοντας ότι η ίδια ή κάποιο άλλο άτομο θα πάει να το παραλάβει. Δε συνέβη.

Στο μεταξύ την Δευτέρα η αστυνομία προχώρησε σε έφοδο σε χωριό μεταξύ Αρκαλοχωρίου και Ηρακλείου όπου δεν εντοπίστηκε ούτε φάνηκε να έχει φιλοξενηθεί αυτές τις ημέρες εκεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται η 38χρονη να είχε εκ νέου επικοινωνία με στενό συγγενικό πρόσωπο και φέρεται να δήλωσε ότι φοβάται να παραδοθεί γιατί περιμένει αντίποινα από την πλευρά του θύματος ακόμη κι αν προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία θεωρεί ότι δεν έχει διαφύγει από την Κρήτη αλλά κινείται περιμετρικά του Ηρακλείου.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη