Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Συγκλονίζει η ιστορία του 8χρονου που επέζησε σε δάσος τρώγοντας χιόνι (Εικόνα)

Αγόρι στις ΗΠΑ, που αγνοούνταν εδώ και δύο μέρες σε κρατικό πάρκο του Μίσιγκαν, εντοπίστηκε ζωντανό κάτω από έναν κορμό δέντρου - Η στιγμή της διάσωσης του 8χρονου.

usa

Ο Nante Niemi, ένα 8χρονο αγοράκι είχε πάει κατασκήνωση στο δάσος με τους γονείς του και εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν βγήκε για να μαζέψει ξύλα. Επέζησε για δύο ημέρες τρώγοντας χιόνι, κρυμμένο κάτω από ένα κούτσουρο.

Ο Nante Niemi εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο όταν πήγε με την οικογένειά του στο πάρκο Porcupine Mountains.

Τη Δευτέρα βρέθηκε “καλά στην υγεία του” κάτω από έναν κορμό δέντρου, περίπου 3 χλμ. μακριά από την θέση που είχε κατασκηνώσει η οικογένειά του.

Αντιμετώπισε τα στοιχεία βρίσκοντας καταφύγιο κάτω από ένα κούτσουρο όπου τελικά βρέθηκε“, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Πολιτείας του Μίσιγκαν. Το αγόρι είπε στην αστυνομία ότι “έτρωγε καθαρό χιόνι για ενυδάτωση“.

Λίγο αφότου σήμανε συναγερμός το Σάββατο, η μητέρα του ευχαρίστησε τους ανθρώπους για την υποστήριξή τους, αλλά παρακάλεσε όλους “να μείνετε μακριά, θα είναι πιο δύσκολο να τον βρουν”.

Η αστυνομία είπε ότι το έδαφος είναι “πολύ απρόσιτο και λοφώδες με πολλά λιμνάζοντα νερά λόγω της εποχής“. Αρκετοί δρόμοι ήταν αδιάβατοι λόγω του χιονιού.

Η ομάδα επικεντρώθηκε σε μια περιοχή περίπου 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο πάρκο, βρίσκοντας τελικά το αγόρι, το οποίο έχει επανενωθεί με την οικογένειά του.

EIKONA – Η στιγμή της διάσωσης του 8χρονου:

usa

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…