Newsroom

Newsroom

Ιωαννίδης: H αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο – «Η εντύπωση πως είμαστε εκτός τίτλου υπήρχε από εσάς» (video)

«Εμείς γνωρίζαμε τις δυνατότητές μας, τι ομάδα είμαστε, τι παίκτες είμαστε, τι ποιότητα έχουμε», τόνισε ο Φώτης Ιωαννίδης

Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και τα δύο γκολ που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε στην εκπομπή Game Night για την επικράτηση των «πρασίνων» επί του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής φορ έδειξε πάντως μια ενόχληση για το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν ότι η ομάδα του έχει χάσει την κούρσα για το πρωτάθλημα και όπως τόνισε «αυτό υπήρχε από εσάς και τον κόσμο τριγύρω».

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης

«Αυτή η εντύπωση (σ.σ.: πως ο Παναθηναϊκός είναι εκτός μάχης του τίτλου) υπήρχε περισσότερο από εσάς και τον κόσμο τριγύρω.

Εμείς γνωρίζαμε τις δυνατότητές μας, τι ομάδα είμαστε, τι παίκτες είμαστε, τι ποιότητα έχουμε. Αυτό κάναμε σήμερα.

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τρεις βαθμούς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια των playoffs», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός του Παναθηναικού.

«Στα τελευταία δύο – τρία παιχνίδια έχω επιστρέψει για τα καλά. Νιώθω πάλι ο ο ίδιος, όπως πριν από τον τραυματισμό.

Υπήρξε ένα δύσκολο διάστημα για μένα όσον αφορά στον τραυματισμό.

Πλέον έχω επιστρέψει, εδώ και αρκετό καιρό είμαι ο ίδιος Φώτης και θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου», συμπλήρωσε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν» – Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού που δέχθηκε επίθεση στην κόρη του (video)

Έμα Στόουν: Κέρδισε το Όσκαρ, έβαλε τα κλάματα και μίλησε για τον Λάνθιμο – «Ο Γιώργος είχε δίκιο» (video)

Μαρίνα Σάττι: Viral η αντίδραση Ισπανού Youtuber με το τραγούδι της – «Είναι απίστευτο» (video)

Μαρία Καρυστιανού: Νέα υπόσχεση αγώνα – «Μαζί με μας και 1.300.000 Έλληνες»

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…