Newsroom

Newsroom

The Interview: Έσοδα 1 εκατ. δολάρια σε μία μέρα

Μεγάλα έσοδα στα ταμεία της Sony Pictures έφερε η διάσημη πλέον κωμωδία με θέμα τη Βόρεια Κορέα, το «The Interview»,…

the interview wide 1

Μεγάλα έσοδα στα ταμεία της Sony Pictures έφερε η διάσημη πλέον κωμωδία με θέμα τη Βόρεια Κορέα, το «The Interview», συγκριτικά με τις λίγες αίθουσες που προβλήθηκε.
Οι εισπράξεις ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο δολάρια στην προβολή της προβολή, σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών ανήμερα Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το στούντιο.

Η περιβόητη ταινία κόστισε στους παραγωγούς $44 εκατ., και είχε αρχικά αποσυρθεί αφού μεγάλες αλυσίδες κινηματογράφων ακύρωσαν την προβολή για λόγους ασφαλείας. Τελικά το «The Interview» προβλήθηκε σε 320 μικρές και μεσαίες αίθουσες στις ΗΠΑ, ή στο 10% των αιθουσών όπου σχεδιαζόταν να προβληθεί αρχικά.

Την «ευγνωμοσύνη του» στο κοινό εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Ρόρι Μπρούερ, ο πρόεδρος της διεύθυνσης διανομής της Sony, ενώ σύμφωνα με το Boxoffice.com το φιλμ αναμενόταν να έχει έσοδα $20 εκατ. εάν προβαλλόταν στις αίθουσες που προγραμματιζόταν. Στο imdb η βαθμολογία της είναι εξαιρετική (8.4 σε 70.000 ψήφους), ενώ οι παραγωγοί περιμένουν περισσότερα κέρδη από τις προβολές μέσω ίντερνετ. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…