Newsroom

Newsroom

"Intermezzo": Μία ερωτική ιστορία γεμάτη μουσική

«Intermezzo»

intermezzo 0

Το έντονης καλλιτεχνικής αισθητικής δράμα «Intermezzo» γυρίστηκε το 1936 στη Σουηδία. Στο βασικό καστ συμπεριλαμβάνεται και η νεαρή, τότε, Ingrid Bergman, σε έναν από τους τελευταίους της ρόλους σε σουηδική ταινία και λίγο πριν φύγει για τα πλατό του Hollywood. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Gustaf Molander, ενώ πρωταγωνιστεί και ο Goesta Ekman.

Ο διάσημος βιολιστής Χόλγκερ Μπραντ (Γκόστα Έκμαν) επιστρέφει στο σπίτι του μετά από μία θριαμβευτική περιοδεία. Όλα όμως μοιάζουν τυπικά και βαρετά, μιας και ο έρωτάς του για την σύζυγό του δείχνει να έχει εξασθενίσει με το πέρασμα των χρόνων. Την ίδια περίοδο, η μικρή του κόρη κάνει μαθήματα πιάνου με μια νέα δασκάλα, την Ανίτα (Ίνγκριντ Μπέργκμαν). Ο Χόλγκερ ερωτεύεται τη δασκάλα.

 

 

H εκπληκτική μουσική επένδυση με τη διασκευή κλασσικών κομματιών του Τσαϊκόφσκι μαγεύει τις αισθήσεις μας, αναπαριστώντας μία από τις πιο κλασικές ερωτικές ιστορίες. Η φρεσκάδα, η απλότητα και η φυσική κομψότητα της Μπέργκμαν ξεχωρίζουν από τις πρώτες σκηνές. Μία ώριμη και ευαίσθητη ταινία, για αυτούς που αγαπούν τον καλό κινηματογράφο.

Η ταινία «Intermezzo» του Γκουστάφ Μολάντερ (Η.Π.Α. – 1939) με πρωταγωνίστρια την Ίνγκριντ Μπέργκμαν, κυκλοφορεί στις Κινηματογραφικές Αίθουσες σε διανομή της New Star Art Cinema.

Ζέφυρος (θερινός)
Τρώων 36, Πετράλωνα

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη