Newsroom

Newsroom

Ηλιόπουλος: Η Νέα Δημοκρατία οδηγεί την πολιτική συζήτηση στον βούρκο των σκοτεινών αποκαλύψεων

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, κ. Ρωμανού, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη.

Ηλιόπουλος

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ υποστήριξε με θράσος μεταξύ άλλων, ότι: «Ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ». Με λίγα λόγια ο κ. Ρωμανός υποστήριξε ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις και όχι οι υπηρεσίες που -σύμφωνα με το Μαξίμου- εν αγνοία του Πρωθυπουργού παρακολουθούσαν τον αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ όπου σε τοποθέτησή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε ότι: «η Νέα Δημοκρατία οδηγεί την πολιτική συζήτηση στον βούρκο των σκοτεινών αποκαλύψεων». Παρόλα αυτά ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει ότι: «Ο κ. Ρωμανός, διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, χτες σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν στην παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. 24 ώρες μετά θα αναμέναμε να τον έχει αποπέμψει ο πρωθυπουργός για την απαράδεκτη προσπάθειά του να σύρει την πολιτική συζήτηση στο βούρκο των σκοτεινών αποκαλύψεων»

«Προφανώς», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, «ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου». Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «θα αποτύχει και αυτό. Η αλήθεια θα λάμψει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας θα οδηγήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην κατάρρευση».

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…