Οργισμένη δήλωση Ηλιόπουλου για την αθλιότητα Μητσοτάκη: Είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία

«Όσο ο κος Μητσοτάκης θα καταρρέει τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος»

130679 1

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, στην άθλια επίθεση του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, συνέδεσε την επίθεση στον ραδιοφωνικό σταθμό Real με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και μάλιστα με αναφορά στη χθεσινή απαράκδεκτη δήλωση του Χρ. Βερναρδάκη για τη Νίκη Κεραμέως.

«Όσο ο κος Μητσοτάκης θα καταρρέει τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος.

Έσπευσε σήμερα εκτάκτως στη Βουλή, μια μέρα πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, για να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι «μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη». Δηλώσεις απαράδεκτες που αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη.

Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κος Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει.

Καταλαβαίνουνε τον πανικό του αλλά όσο ακόμη θα βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ηλιόπουλος.

Πρόκληση Μητσοτάκη στη Βουλή

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα νέο ρεσιτάλ χυδαιότητας συνδέοντας την επίθεση στον Real FM με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κατ’ εξακολούθηση συκοφάντης πρωθυπουργός που αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πάντα προς ίδιον μικροπολιτικό όφελος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που κατέκρινε χθες με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη. Χυδαιότητα χωρίς σύνορα».

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίζει τις προκλήσεις λέγοντας στη συνέχεια: «Πέστε στον αρχηγό σας εάν τολμάει να έρθει εδώ να αντιπαρατεθούμε αντί να κρύβεται από το κοινοβούλιο, να έχει το θάρρος να πει ότι καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις αθλιότητες».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη