Newsroom

Newsroom

Ηλεία: Προπηλακίστηκε ο δολοφόνος του 35χρονου αστυνομικού

Λίγο μετά τις 11 το πρωί οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ο 30χρονος που ομολόγησε την εν ψυχρώ δολοφονία του…

dolofonos pyrgos

Λίγο μετά τις 11 το πρωί οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ο 30χρονος που ομολόγησε την εν ψυχρώ δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη. Στο σημείο υπήρξαν άτομα από την περιοχή της Ανδραβίδας, που αποδοκίμασαν έντονα το δράστη, ενώ και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια, αντέδρασαν με παρόμοιο τρόπο. Ο δολοφόνος του άτυχου αστυνομικού που έφτασε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. 




Το χρονικό του φόνου

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με έναν φίλο του επέστρεφαν από διασκέδαση. Λίγο πριν από το σπίτι του, ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του φίλου του και επιχείρησε να την σταματήσει και να συλλάβει τον δράστη.


Κάτοικοι της περιοχής βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατούσε μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον άτυχο άντρα, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε τον φίλο του αστυνομικού, που έτρεξε να τον βοηθήσει.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι

“Αθάνατος”, “ήρωας” και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Έτσι αποχαιρέτησαν 2.000 και πλέον πολίτες, τον 35χρονο Βασίλη Μαρτζάκλη, όταν η σορός του έφτανε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα, για την εξόδιο ακολουθία. Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, τα παιδιά, οι γονείς και τα αδέλφια του. Η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη και αφιλοκερδώς παραστάθηκε και η Φιλαρμονική Λεχαινών.



Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως