Ιφιγένεια Μουμτζή: Η ανάρτηση για το βιογραφικό της – «Έστησαν παγίδα στον εαυτό τους»

Στη νεολαία και την ανάγκη να βγει μπροστά αναφέρθηκε μέσω ποσταρίσματος της η Ιφιγένεια Μουμτζή

Καταγραφή 12

Στις Ευρωεκλογές που έρχονται και την υποψηφιότητα της με σε αυτές αναφέρθηκε η Ιφιγένεια Μουμτζή, η οποία μέσω ποσταρίσματος της στο Twitter (X) έκανε ειδική αναφορά στο βιογραφικό της, αλλά και τη νεολαία που θα βγει μπροστά.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια τόνισε ότι έχουν ανακοινωθεί τα βιογραφικά των υποψηφίων, με το δικό της να μην σήμαινε τίποτα χωρίς τις ιδέες που έχει, αναφέροντας ότι κάποιοι νομίζουν ότι οι νέοι πετάνε κάτι τσιτάτα την ίδια ώρα που αυτοί ζητάνε δικαιοσύνη λόγω του παρακράτους που υπάρχει στην Ελλάδα. Κλείνοντας η Ιφιγένεια Μουμτζή τόνισε ότι οι νέοι βγαίνουν μπροστά και θα τους βρουν μπροστά τους.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Έχουν ανακοινωθεί τα βιογραφικά των υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές ανάδειξης του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Το δικό μου, θα σήμαινε ελάχιστα χωρίς τις αξίες, ιδέες και πολιτικές θέσεις που το συνοδεύουν. Νομίζουν πως πετάμε τσιτάτα όταν εμείς, η νέα γενιά, ζητάμε Δικαιοσύνη, Ισότητα, και αξιοπρέπεια.

Για εκείνους τέτοιες ‘’κενές’’ λέξεις χωράνε μόνο σε επικοινωνιακά μπαζώματα. Εντωμεταξύ, εμείς τα ζητάμε επειδή βλέπουμε παρακράτος, διαφθορά, διαπλοκή, μονταζιέρες, διαρροή προσωπικών δεδομένων, έμφυλη βία, γυναικοκτονίες, περιπολικά που δεν είναι ταξί, επιθέσεις σε τρανς άτομα, ομοφοβικές απαγορεύσεις από την Εκκλησία, 107η θέση στην ελευθερία του τύπου στον κόσμο, λίστες Πέτσα, χαμηλούς μισθούς, υψηλά ενοίκια, υψηλές τιμές…τα ξέρετε. Όσο ισχυρίζονται πως λέμε ψέματα, πως τα φουσκώνουμε, και πως ‘’δεν είναι έτσι τα πράγματα’’, τόσο η οργή μας μεγαλώνει.

Για εμάς, έννοιες όπως η Δικαιοσύνη και η Ισότητα είναι συγκεκριμένες. Ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι α λα καρτ και δεν έχουν ψιλά γράμματα. Για αυτό είμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

 Έστησαν παγίδα στον εαυτό τους. Δεν μας άφησαν καμία επιλογή παρά να αγωνιστούμε για το μέλλον που μας αξίζει και μας ανήκει. Για αυτό οι νέοι βγαίνουμε μπροστά. Και θα μας βρουν μπροστά τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Βίκυ Φλέσσα: Στέλνει εξώδικο στον Κασσελάκη με δασείες και περισπωμένες – Μιλά για μονταζιέρα

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Βόμβα από Κύρτσο: Γιατί το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη – Το παρασκήνιο με Καϊλή

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.