Συγκλονίζει η κόρη της Νεκταρίας – «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Έσφαξα την μάνα σου» (video)

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η κόρη της 48χρονης Νεκταρίας που δολοφονήθηκε στην Ιεράπετρα 

5345969 1

Σε ορισμένες άκρως συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Παρασκευής η κόρη της 48χρονης Νεκταρίας που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η δευτερότοκη κόρη της 48χρονης Νεκταρίας μίλησε στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» και σημείωσε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση, ενώ παράλληλα δήλωσε πως η γυναικοκτονία ήταν προσχεδιασμένη. Παράλληλα ανέφερε ότι έτρεφε εμμονές με τη μητέρα της και ότι μια ημέρα πριν τη φρικιαστική δολοφονία τους φώναξε για να τους αποχαιρετήσει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο που είπε έσφαξα την μάνα σου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας χτυπούσε και τους είχα κάνει μήνυση γι’ αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μια εβδομάδα πριν από τον φόνο να θέλει να δει ψυχολόγο. Τα είχε κανονίσει έτσι, ώστε να βγει στο τέλος τρελός. Ενώ το προηγούμενο βράδυ μας μάζεψε και κατά κάποιο τρόπο σαν να μας αποχαιρέτησε. Σαν να ήξερε ότι θα πάει φυλακή. Ήταν εμμονικός με την μητέρα μου. Την Παρασκευή το πρωί, την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο που είπε «έσφαξα την μάνα σου».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη