Newsroom

Newsroom

Ιεράπετρα: Μάνα και γιος εξέδιδαν 20χρονη

Μια 62χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και ο 37χρονος γιος της συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση, σε βάρος…

viasmos agoriou 400x230 1

Μια 62χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και ο 37χρονος γιος της συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση, σε βάρος 20χρονης ομοεθνούς τους, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία της 20χρονης, ότι ο 37χρονος εκμεταλλευόμενος την οικονομική κατάστασή της και με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας σε αγροτικές καλλιέργειες, τη μετέφερε από τη Βουλγαρία στην Ιεράπετρα και την εξανάγκασε να μένει στο σπίτι του όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα του, απαγορεύοντάς της την έξοδο.

Από την προανάκριση προέκυψε, ότι ο 37χρονος οδηγούσε την 20χρονη σε άλλα σπίτια, όπου απειλώντας την, την εξανάγκαζε να εκδίδεται με άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής, την οποία εισέπραττε προκαταβολικά και εξ ολοκλήρου ο ίδιος.

 

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…