Η ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γίνεται ταινία

Σε παραγωγή του... Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τίτλο «Ορεινές Συμφωνίες». 

NewsRoom 04/10/2019 | 16:01

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου η ταινία φαίνεται ότι σκοπεύει ξεκάθαρα να χτίσει την... «αγιογραφία» του γνωστού πολιτικού:

«Λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ρωτήθηκε ποια από αυτά που κατάφερε να κάνει στα εβδομήντα χρόνια ενεργής παρουσίας του στον δημόσιο βίο, θεωρούσε ο ίδιος, με την απόσταση του χρόνου πλέον, πιο σημαντικά.

Οι απαντήσεις του εμπνέουν την ταινία «Ορεινές Συμφωνίες» που παρουσιάζει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης. Μια ταινία για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό, που με τις απόψεις, τις επιλογές και κυρίως την στάση του αγαπήθηκε, αλλά και αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο σύγχρονο πολιτικό στη χώρα μας».

Στο τρέιλερ ακούγονται τα μέλη της οικογένειας του να μιλούν, ενώ ο ίδιος σε ένα σημείο αναφέρει: «Είχα μία τάση να πηγαίνω με τους αδύναμους. Είχα λιγάκι τον Δον Κιχώτη μέσα μου». Αυτή η φράση φαίνεται ότι θα συζητηθεί αρκετά. 

Η είδηση αυτή φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει... ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter που αναρωτιούνται τι άλλο μένει να δούμε ακόμη το επόμενο διάστημα από τη συγκεκριμένη οικογένεια.