Newsroom

Newsroom

Η Ζήνα «κάνει σκόνη» τον τρανσφοβικό Ηρακλή: «Πατάς τους τρανς για να νιώσεις ψηλότερος;»

Η 55χρονη ηθοποιός επέκρινε τον συνάδελφό της για τα τρανσφοβικά σχόλιά του στο Twitter.

Χαμός επικρατεί στα μέσω κοινωνικού δικτύου, μετά από ένα τρανσφοβικό tweet στο οποίο προχώρησε ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σόρμπο (Kevin Sorbo), γνωστός για το τηλεοπτικό του ρόλο ως “Ηρακλής”. Η επίσης διάσημη ηθοποιός Λούσυ Λόουλες (Lucy Lawless) και πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο ρόλο της “Ζήνας” τον έβαλε στη θέση του απαντώντας στην εν λόγω ανάρτηση.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν γίνει διεθνώς γνωστοί μέσα από τους ρόλους της “Ζήνας” και του “Ηρακλή” αντίστοιχα, στις αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές “Hercules: The Legendary Journeys” και “Xena: Warrior Princess”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το fandomwire.com, ο Σόρμπο είχε κάνει μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ισχυριζόταν ότι τα τρανς άτομα ήταν ψυχικά άρρωστα και ότι αν τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο της επιλογής τους, αυτό θα οδηγούσε σε χάος.

Κάποιες από τις αναρτήσεις του διαγράφηκαν, ωστόσο, η “Ζήνα” έκανε retweet ένα από τα σχόλιά του και του απάντησε το εξής: “Εσύ που έχεις ΟΛΑ, γιατί πρέπει να πατάς στα τρανς άτομα για να νιώσεις ψηλότερος;”

Η απάντηση της Λούσυ Λόουλες στον Κέβιν Σόρμπο:

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…