Newsroom

Newsroom

«Η Zackie ζει τσακίστε τους ναζί»: Τον Μάιο βγαίνει η ταινία όπου συμμετέχει ο Ζακ Κωστόπουλος (video)

Η ταινία έχει τίτλο Faster than light και έχει ήδη λάβει πρόσκληση να παρουσιαστεί στη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ

q

Όπως αναφέρει η πρωτοβουλία «Justice For Zak/Zackie», μια νέα ταινία ετοιμάζεται για τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας της Αθήνας που καταπατούνται εν μέσω κρίσης. Στο cast ήταν και ο Ζακ. Η ταινία λέγεται Faster than Light και γίνεται σε συνεργασία Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, της LGBTQIA+ κοινότητας της Αθήνας και των queer καλλιτεχνών Thomas Anthony Owen και Kentaro Kumanomido. Η προβολή της στη χώρα μας αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Μάιο.

Ήδη η ταινία έχει λάβει πρόσκληση για προβολή στη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βερολίνο και το Σαν Φρανσίσκο.

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία Faster than Light μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα παραγωγής στηρίζει την καμπάνια “Justice for Zak” που συνεχίζεται στο gogetfunding. Όπως λένε οι άνθρωποι του “Justice for Zack”, “η συγκεκριμένη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης είναι αυτή που συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την κάλυψη των διαδικαστικων και λοιπών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ και της δικαίωσης της μνήμης του”.

Πηγή: left.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη